Ali Babacan Açıkladı: DEVA Partisi'nden 2023 Seçimi ve 6'lı İttifak Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ali Babacan Açıkladı: DEVA Partisi'nden 2023 Seçimi ve 6'lı İttifak Açıklaması

Son dakika haberi: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı açıklamada partisinin 2023 seçim planını duyurdu.

Siyaset 27 Nisan 2022 14:50 0
Ali Babacan Açıkladı: DEVA Partisi'nden 2023 Seçimi ve 6'lı İttifak Açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir son dakika açıklamasında bulundu ve 2023 yılı seçim kararını kamuoyuna açıkladı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir son dakika açıklamasında bulundu. Babacan yaptığı açıklamada Demokrasi ve Atılık Partisi'nin 2023 yılında yapılacak seçimlere kendi adı ile gireceğini, kendi logosu ile gireceğini söyledi. 

 

Babacan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, "Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan:Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

Genel merkezden konu ile ilgili bir açıklama yapan Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararı almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun diyorum. Türkiye 1'den büyüktür, Türkiye 1'den büyüktür, Türkiye 1'den büyüktür. Hodri meydan diyorum. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Barajları yıkıp geçeceğiz."

 

TÜM SÖZLERİN ARKASINDAYIZ

6'lı masa hakkında da konuşan Babacan, "Bu kararımızın herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamasını arzu ederim. Biz 6'lı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan alan her partiyle işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye de sahiniz." dedi.

NE ANLAMA GELİYOR?

Ali Babacan'ın bu açıklaması kafaları karıştırdı. 6 partiden birinin genel başkanı olan Babacan'ın bu açıklaması , 6'lı ittifakın 5'e düştüğü şeklinde yorumlandı. 

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç