Alfas bedelsiz ne zaman bölünecek? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alfas bedelsiz ne zaman bölünecek? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Alfas ne zaman bölünecek? Bedelsiz yüzde 700 bölünme ne zaman olacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

Borsa 28 Ağu 2023 11:00 0
Alfas bedelsiz ne zaman bölünecek? Son dakika açıklaması geldi

Alfas bedelsiz hakkında son dakika açıklaması geldi:

Alfa Solar'dan bir açıklama gelmiş ve Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan bedelsiz sermaye artırımı onayından sonra kısa sürede bedelsiz bölünmenin olacağı bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama geldi. Gelen açıklamada bedelsiz bölünmenin ne zaman olacağına dair bilgilere yer verildi. Peki Alfas bedelsiz ne zaman? Alfas ne zaman bölünecek?

Gelen bilgilere göre Alfas'ın 29 Ağustos 2023 Salı günü yüzde 700 oranında bedelsiz bölüneceği öğrenildi.

PEKİ NE OLACAK?

Bu aşamada en merak edilen konu ne olacağı konusu oldu. Şimdi 100 lotluk Alfa Solar Enerji hisseniz varsa yüzde 700 bedelsiz bölünme sonrası bu kişinin 800 lotu olacak.

Güncel fiyatı 956.20 TL seviyesinde olan hissenin bölünmesi sonrası yeni fiyatı 119.54 TL olur.

Sizin kaç hisseniz var? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Yazıda yer alan tüm veriler ve bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla "olduğu gibi" sağlanmış olup alım satım amaçlı veya finansal, yatırım, vergi, yasal, muhasebe ya da diğer konularda tavsiye niteliğinde değildir. Lütfen her türlü alım satım işleminden önce fiyatları doğrulamak için aracı kurumunuza veya mali temsilcinize danışın. Finans7.com; yatırım danışmanı, mali danışman ya da hisse senedi aracısı değildir. Veri ve bilgilerin hiçbiri, bir menkul kıymetin ya da finansal ürünün satın alınmasına, satılmasına veya tutulmasına yönelik F7 Teknoloji tarafından yapılan bir yatırım tavsiyesi, teklif, öneri ya da talep değildir. Finans7 haber herhangi bir yatırımın tavsiye edilebilirliği veya uygunluğu konusunda herhangi bir taahhütte bulunmaz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç