Alfa Solar Borsada İşleme Başladı: Kaç Lot Verdi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alfa Solar Borsada İşleme Başladı: Kaç Lot Verdi?

Halka arz olan Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün borsada işleme başladı.

Borsa 16 Kasım 2022 11:44 0
Alfa Solar Borsada İşleme Başladı: Kaç Lot Verdi?

ALFAS kaç lot verdi? Son fiyatı nedir?

Alfa Solar bugün borsada işleme başladı. Gelen son vverilere göre borsada işleme başladığı ilk günde Alfa Solar, tavanla açtı. Tavanda da ciddi şekilde alıcılı olan hissenin fiyatı bugün 64.35 TL 'ye çıktığı görüldü. 

Tavanda alıcılı kapatan Alfa Solar, Deniz yatırım liderliğinde halka arz olmuştu. Rekor düzeyde talep gelen Alfa halka arzından sonra ilk işlem günü bugün oldu. 

53 KAT TALEP GELDİ

Talep toplamada hem şirketler hem bireysel yatırımcıların büyük ilgisi ile karşılaşan Alfas kodu ile borsada işlem yapan Alfa solar, halka arz büyüklüğünün 53 katını aşan 28.6 milyar liralık talep toplama ile yeni bir rekora imza attı. 

Bugün sabah saatlerinde borsaya başlayan ALFAS kodu ile işlem gören Alfa Solar hisse senedine yoğun şekilde talep gelmeye devam ediyor. Gelen son bilgilere göre tavanda 22 milyon lotluk alıcı olduğu görüldü. 

ALFAS KİŞİ BAŞINA KAÇ LOT VERDİ?

Alfas'ın lot dağıtımında sosyal medya paylaşımlarına baktığımızda 6 alan, 12 alan , 29 alanlar da olduğu görüldü. Siz kaç lot aldınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, emtia, kripto paralar konusunda herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com sadece bilgilendirmede bulunur. Yatırım tavsiyesi içeren haber sunmaz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç