Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den asgari ücret açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den asgari ücret açıklaması

Amerika'ya yerleşen Havva Öztel'in asgari ücret hakkında yaptığı yorum sosyal medya üzerinde gündem oldu.

Finans Magazin 23 Mayıs 2023 16:15 6
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den asgari ücret açıklaması

Aleyna Tilki'nin annesinden asgari ücret yorumu geldi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada annesi ile birlikte Amerika'ya yerleştiğini söyledi. Taşınma sonrası bunu neden yaptıkları sorusu üzerine Öztel, "Ayça'nın eğitimi için ve canımız öyle istedi" ifadelerini kullandı. Gündem olan ikiliden bir son dakika açıklaması daha geldi.

Gelen açıklamada Aleyna Tilki'nin en az kendi kadar gündem olan ve sosyal medyayı aktif kullanan Havva Öztel dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öztel yaptığı açıklamada asgari ücrete değindi ve Türkiye'de ekonominin kötü olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur pozları ile adından söz ettiren Öztel, İnstagram hikayeler kısmında soru cevap yaptı. Yaptığı soru cevapta Amerika'ya neden yerleştiği, Türkiye'nin daha güzel olduğu ifadelerine karşılık "Dünyanın en güzel yeri benim ülkem" diyen Havva Öztel paylaşımının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

"Ama ekonomisi için aynı şeyi söyleyemem artık. Asgari ücretin 10 bin TL olup kiraların da 10 binden başlıyor olmasını düşünürsek yeni nesil Türkiye'de ne yapsın?

Asgari ücret alan bir insan çocuğunu mu okutsun kirasını mı ödesin mutfak masraflarını mı karşılasın, faturalarını mı ödesin tam olarak nasıl oluyor ben hesaplayamadım da" dedi.

Havva Öztel'in asgari ücret iel ilgili yaptığı açıklama sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem oldu ve en çok yorumlanan haberler arasında yer aldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Bunu gündem yapanın Allah kahru perişan etsin inşallah imansız vatan hanini
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Haklı söylemiş
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Valla söylenecek söz yok üstüne
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Dogru söylemiş
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Şu anda asgari ücret 8,5 Ben şu anda 12.000 lira aylık kira veriyorum mutfak mutfak masrafı öğrenci masrafı faturaları masrafı Bu iş nasıl olacak bilmiyorum vallahi herkese Allah yardımcı olsun işler çok zor Yani bu pahalılık nereye kadar devlet buna bir el atmalı asgari ücret %80 artmalı yoksa nasıl olacak bu iş