Aleyna Tilki'den çok sert ve küfürlü açıklama: Neden sahne alamadığını söyledi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aleyna Tilki'den çok sert ve küfürlü açıklama: Neden sahne alamadığını söyledi

Son dakika: Aleyna Tilki yayınladığı açıklamasında neden sahne alamadığını söyledi. İşte gündem olan o açıklama.

Yaşam 8 Ara 2023 0
Aleyna Tilki'den çok sert ve küfürlü açıklama: Neden sahne alamadığını söyledi

Aleyna Tilki'den son dakika açıklaması: Neden sahne almadığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir video ile çok sert sözler söyledi. Uzun süredir sahnelerde ve ekranlarda görülmeyen Aleyna Tilki'nin neden sahne almadığı bilinmiyordu. Konu ile ilgili açıklama yapan Tilki, bunun nedenini verdi.

Uzun süredir sahne almayan ve gündemde yer alamayan Aleyna Tilki'nin hayranları, yaşanan bu durumun nedenini merak ediyordu. Sesi ile küçük yaşına ramen büyük üne kavuşan Tilki, yaptığı son dakika açıklamasında sahne alamamasının nedenini verdi.

Tilki yaptığı açıklamada sektörde kendisini domine eden kişiler olduğunu, bu nedenle sahne alamadığını söyledi.

Sahnelerinin iptal edildiğini açıklayan Tilki, "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz. Çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Tilki sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Ve beni çalıştıranların yanındaki sektörü domine eden sanatçılar da, bu durumu en çok destekleyen insanlar. Hem de çok iyi bildiğiniz isimler bunlar. Çünkü sektörü domine eden ve yaklaşık 20-30 yıldır beraber çalıştıkları insanın sözünden çıkamıyorlar"

"ŞARKI SÖYLEMEYİ ÖZLEDİM..."

Sözlerini sert ifadelerle sonlandıran ve küfürlü cümle kuran Aleyna Tilki, "Şarkı söylemeyi özledim ve bu özlemi gideremediğim için gerçekten hepsinin a... k..." dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç