Alex'ten Fenerbahçe Hakkında Flaş Açıklamalar!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alex'ten Fenerbahçe Hakkında Flaş Açıklamalar!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adını efsane isimlere yazdıran Alex de Souza, Fenerbahçe hakkında açıklamalar yaptı! İşte o açıklamalar...

Spor 18 Eylül 2023 15:41 0
Alex'ten Fenerbahçe Hakkında Flaş Açıklamalar!

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adını altın harflerle Fenerbahçe tarihine yazdıran Brezilyalı orta saha Alex De Souza kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex De Souza yıllar sonra Fenerbahçe kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

Brezilya basınına konuşan Alex, Fenerbahçe'nin teklifinin inanılmaz olduğunu söylerken "Brezilya'dan Türkiye'ye gitmeye ikna oldum, çünkü Fenerbahçe'nin önerdiği kontrat korkutucu derecede iyiydi. Bu teklife hayır diyemezdim. Yirmiden fazla uçak biletim vardı. Avrupa'nın en iyi kulüplerinin verdiği kontrat gibi bir kontrattı. İki araba, bir ev, uçak biletleri, ekstra maç ücreti, asist ücreti, gol krallığı ücreti, Fenerbahçe'de 3 yıl kalmam gerekiyordu ama 8 yıl kaldım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe forması giyerken birçok transfer teklifi aldığını söyleyen efsane futbolcu "Fenerbahçe'deki ilk kontratım bittiğinde 30 yaşındaydım. O dönemde Borussia Dortmund, Hertha Berlin ve Benfica ile görüştüm. Fenerbahçe'den ayrılmaya değip değmeyeceğini düşündüm ve Fenerbahçe'de kaldım" dedi.

Fenerbahçe ile adı adeta özdeşleşelen Alex de Souza Sarı-Lacivertli formayla 344 resmi karşılaşmada forma giydi. Söz konusu maçlarda Brezilyalı 10 numara, 171 gol 146 asistlik performans göstermişti.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç