Aldatan adam, ayrılmak isteyen kız arkadaşına dehşeti yaşattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aldatan adam, ayrılmak isteyen kız arkadaşına dehşeti yaşattı

Onu aldattığı için kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını esir alan bir kişi, ona 2 hafta boyunca eziyet etti.

3.Sayfa 12 Mayıs 2024 0
Aldatan adam, ayrılmak isteyen kız arkadaşına dehşeti yaşattı

İstanbul'da okrkunç olay: Sevgilisine 2 hafta boyunca eziyet etti.

İstanbul'un Tuzla İlçesi'nde meydana gelen olayda 2 yıldır birlikte yaşayan çift, Yusuf K'nın Kader D'yi aldatması sonucu bozuldu.

Kadın, aldatma sonrası ayrılmak istediğini söyleyince Yusuf D., genç kadına yapmadığını bırakmadı. Kadını eve kitleyen bu kişi, onun telefon ve eşyaları dahil her şeyine el koyd. 2 hafta boyunca kadını eve kilitleyen bu kişi, ona türlü eziyetlerde bulundu.

Kadını evde esir tutan ve sürekli olarak ona tehditler savuran bu kişinin, "Benim anam ağlayacağına senin anan ağlasın, seni balkondan atarım. 'İntihar etti' derim. Beni şikayet edersen seni öldürürüm. Kalk 2 rekat namaz kıl, senin canını alacağım" dediği öğrenilirken sürekli kemerle işkence gördüğü de bildirildi.

Evde 2 hafta boyunca eziyet gören genç kadın, Yusuf K'nın uyuduğu bir sırada onun telefonunu aldı ve hemen durumu ailesine haber verdi.

Aile durumu hemen polise bildirdi ve belirlenen adrese polis baskını düzenlendi. Düzenlenen baskın sonucu kadın eziyet evinden kurtulurken Yusuf K. gözaltına alındı.

Genç kadın bu kişi hakkında şikayetçi oldu ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

İFADESİNDE KIZI SUÇLADI

Yusuf K. verdiği ifadesinde 2 Şubat'ta bir arkadaşının misafir olarak geldiğini, diğer gün bu arkadaşı gittikten sonra kamera görüntülerine bakınca kız arkadaşı ile bu kişinin birlikte olduğunu gördüğünü iddia etti.

Bu yüzden kavga ettiklerini ve kendisinin evden gittiğini söyledi.

Diğer gün eşyalarını almak için geldiği sırada kız arkadaşının kendisine kalmasını istediğini söyledi.

Kader'i alıkoymadığını, onu tehdit etmediğini, onu dövmediğini söyleyen Yusuf K. beraatini isterken Yusuf K hakkında başlatılan soruşturma kapsamında 10 yıl 8 aya kadar hapsi isteniyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç