Alanyaspor maçı sonrası tüm Fenerbahçelilerin merak ettiği tek soru: Fred ne zaman dönecek?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alanyaspor maçı sonrası tüm Fenerbahçelilerin merak ettiği tek soru: Fred ne zaman dönecek?

Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de tek merak edilen soru Fred'in ne zaman döneceği sorusu oldu? Peki Fred ne zaman dönecek?

Spor 11 Şubat 2024 0
Alanyaspor maçı sonrası tüm Fenerbahçelilerin merak ettiği tek soru: Fred ne zaman dönecek?

Beraberlik sonrası Fenerbahçelilerin sorduğu tek soru: Fred ne zaman dönecek?

Alanyaspor ile kendi evinde 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a devretti. Düne kadar aynı puanda olan iki takımdan Glaatasaray haftayı galibiyetle tamamlarken Fenerbahçe, bugün karşılaştığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı ve 2 puanı sahada bıraktı.

Bu beraberlik sonrası Fenerbahçe ikinci sıraya düşerken Galatasaray, ligin yeni lideri oldu. İşte puan durumu:

Ligin bitmesine 13 hafta kala şampiyonluk iki takım arasında gidiyor ve öyle de gideceğe benziyor. Bundan sonra her karşılaşma şampiyonluk havasında oynanacak.

FENERBAHÇE'DE PUAN KAYBI SONRASI SORULAN SORU: FRED NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK?

Fred'in oynamadığı her karşılaşmayı ya zor kazanan ya da puan kaybeden Fenerbahçe'de geçen haftalarda sakatlanan Fred'in ne zaman sahalara döneceği merak etti. 6 Şubat'ta Fred'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Yağız Sabuncuoğlu, şunları söylemişti:

"Fred’in çekilen ikinci MR’ında kasık kasındaki ödem tamamen iyileşti fakat aynı kas grubunun tendon yapışma yerindeki kas yırtığı hâla devam ediyor. Tendonla kas beraber yırtılmıştı. Yaklaşık bir hafta daha durum gözlemlenecek ve bugün koşu çalışmalarına başlayacak"

Son açıklamalara göre Fred'in 25 Şubat'ta oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasına ancak yetişebileceği, bunun da kesin olmadığı, sağlık durumuna göre bunun şekilleneceği bildirildi.

Sizce Fenerbahçe bu akşam nerede hata yaptı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç