Alanya'da zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Alanya'da zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var!

Alanya'da feci zincirleme kaza meydana geldi. Yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

3.Sayfa 4 Mart 2024 0
Alanya'da zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var!

Alanya'dan son dakika haberi: Feci zincirleme kaza oldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndne bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde üç aracın karıştığı bir zincirleme kaza meydana geldiği görülüyor. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1'i bebek 4 kişi ise kazada yaralandı.

Önceki gün akşam saatlerinde Keykubat Bulvarı Gazipaşa civarında 22 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz idaresinde olan otomobil, sürücüsünün henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjdeki bariyerlere çarptı ve önce 27 yaşındaki H.Ç. adlı kişinin, daha sonra ise 42 yaşındaki B.S. adlı kişinin yönetiminde olan arabaya çarptı.

Aracın iki araca çarpması sonrası ortalık savaş alanına dönerken kazayı gören vatandaşlar hemen araçlarından ve yoldan gelerek yardım etti. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, araçların içinde yaralıları çıkardı.

Araçlardan çıkarılan yaralılar, ilk müdahalelerinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Tamponu fırlayan arabada yer alan Oğuzhan Yılmaz ile Buse Karagül adlı kişiler, hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Diğer araçta bulunanlardan 1'i bebek olmak üzere toplamda 4 kişi ise kazada yaralandı. İlk müdahalesi bölgede yapılan yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. Gelen son dakiak bilgilerine göre yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılırken polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç