Akşener'in o sözleri, İlber Ortaylı ve Celal Şengör'e kahkaha attırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akşener'in o sözleri, İlber Ortaylı ve Celal Şengör'e kahkaha attırdı

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in İlber Ortaylı'ya yönelik söylediği sözler kahkaha attırdı.

Kültür Sanat 27 Mayıs 2023 10:29 0
Akşener'in o sözleri, İlber Ortaylı ve Celal Şengör'e kahkaha attırdı

AKŞENER'İN İLBER ORTAYLI'YA SÖYLEDİĞİ O SÖZLER KAHKAHA ATTIRDI.

Önceki gün düzenlene bir programa önemli isimler katıldı. İlber Ortaylı, Celal Şengör isimlerinin katıldığı programda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Balkan-Rumeli-Mübadil Buluşması'nda açıklamalarda bulundu.

Program sırasında kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, salonda bulunan Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Prof. Dr. Celal Şengör'e ithafen esprili sözler kullandı. Söz konusu sözler, katılımcılara kahkaha attırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ardından sahneye çıkan Akşener, salonda bulunan Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya ithafen espri yaptı.

Meral Akşener konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kutup yıldızımız İlber Hocam karşımda olunca birkaç kelam etmek istiyorum. Yanlışım olursa sakın düzeltmeyin."ifadelerini kullandı. İŞTE O ANLAR:

AKŞENER'İN SONRAKİ SÖZLERİ ŞENGÖR'Ü AĞLATTI

Akşener daha sonra Balkan-Rumeli-Mübadil Buluşması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Akşener'in bu sözleri, bir Balkan göçmeni olan Celal Şengör'ü oldukça duygulandırdı. Şengör, sahneden indikten sonra Akşener ile kısa bir sohnet etti ve ona ağlayarak sarıldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç