Akılalmaz Olay! Evinde Ölen Adamın Cesedi 1.5 Yıl Sonra Fark Edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akılalmaz Olay! Evinde Ölen Adamın Cesedi 1.5 Yıl Sonra Fark Edildi

Yaklaşık 2 yıldır haber alınamayan ve Ocak ayından bu yana kayıp olarak aranan yaşlı adam, yatağının altında ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın yaklaşık 1-1,5 sene önce öldüğü değerlendiriliyor.

3.Sayfa 16 Nisan 2022 17:56 0
Akılalmaz Olay! Evinde Ölen Adamın Cesedi 1.5 Yıl Sonra Fark Edildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Yaklaşık 2 yıldır haber alınamayan ve Ocak ayından bu yana kayıp olarak aranan yaşlı adam, yatağının altında ölü olarak bulundu. Yaşlı adamın yaklaşık 1-1,5 sene önce öldüğü değerlendiriliyor.


Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yalnız yaşayan 73 yaşında Salih Ceylan'dan yaklaşık 2 yıldır haber alamayan ve İzmir'de yaşayan oğlu, Ocak ayında jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.


Yatağının Altında Bulundu

26 Ocak tarihinden bu yana 'kayıp şahıs' olarak aranan yaşlı adamın yalnız yaşadığı eve 15 Nisan'da giden yakınları, Salih Ceylan'ı yatağının altında yatar vaziyette ölmüş ve vücudu çürümüş şekilde buldu.


1,5 Sene Önce Ölmüş Olabilir

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından olay yerine gelen jandarma ve adli tabip incelemede bulundu. Salih Ceylan'ın yaklaşık 1-1,5 sene önce öldüğü değerlendirilirken, şahsın kesin ölüm sonucunun öğrenilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç