Akhisar'da Baskın: At ve Eşek Eti Satacaklardı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akhisar'da Baskın: At ve Eşek Eti Satacaklardı

Akhisar'da meydana gelen olayda bir ağıla baskın düzenlendi ve kesilmiş halde eşek eti tespit edilirken kesilmek üzere bölgeye at getirildiği görüldü.

Sağlık 30 Mart 2022 09:01 0
Akhisar'da Baskın: At ve Eşek Eti Satacaklardı

Akhisar'da bir ağılda at ve eşek kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen JASAT ekipleri , olay yerinde kesilmiş halde at ve eşek tespit etti.


Manisa'nın Akhisar İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Akhisar İlçesi 'nde bulunan Süleymanlı Mahallesi'nde 60 yaşındaki A.H.K. isimli kişiye ait olduğu belirtilen ağılda at ve eşek kesimi yapıldığı ihbarı jandarmaya geldi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri harekete geçti ve ihbarda belirtilen adrese baskın düzenledi.


Jandarma ekipleri, baskın öncesi durumu Akhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine de bildirdi ve ortak şekilde bir çalışma yürütüldü. Bölgeye giden ekipler, ağılda yaptıkları aramada branda ile kapatılmış avlunun içinde kesilmiş halde 4 eşek tespit etti. Öte yandan ekipler, park halindeki kamyonet ile binek aracın içinde de 3 adet canlı at ile iki poşette ağzına kadar dolu eşek eti tespit etti.


Bunun üzerine ekipler, araç sahipleri 23 yaşındaki A.B.Ö, 25 yaşındaki A.K 21 yaşlarındaki A.Ö ve T.H ile 60 yaşındaki A.H.K isimli kişileri gözaltına aldı. Şüpheliler karakola ifadeleri alınmak üzere götürülürken canlı hayvanlara ilçe tarım müdürlüğü ekipleri müdahale etti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç