AKEV burs başvurusu ne zaman? Tarih açıklandı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AKEV burs başvurusu ne zaman? Tarih açıklandı 2023

AKEV 2023 yılı burs başvurusu hakkında son dakika açıklaması geldi ve başvurunun hangi tarihte alınacağına yer verildi.

Eğitim 21 Ağu 2023 16:54 0
AKEV burs başvurusu ne zaman? Tarih açıklandı 2023

AKEV 2023 yılı burs başvurusu hakkında açıklama geldi.

Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 2023 yılı burs başvurusunun ne zaman başlayacağına dair bilgilere yer verildi. 

KİMLERE BURS VERİLECEK?

"Ülkemizin geleceği olan gençlerimize imkân tanımak ve eğitimlerine yardımcı olmak suretiyle ileride eğitim seviyesini yükseltmek ve bu sayede Ülke kalkınmasına destek vermektir. AKEV olarak aydınlık, ilkeli milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan dürüst ve ahlaklı genç bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmaktır. Vakfımız memleketimizin endüstri, ticaret ve eğitim alanlarındaki gelişmesini desteklemek amacıyla alanlarda yapılan eğitim faaliyetlerine katkıda bulunur. Amacımıza ulaşmak için AKEV tarafından hazırlanan bu yönerge de öğrencilere verilecek karşılıksız bursların esas ve şartları maddeler halinde belirlenmiştir." ifadeleri ile yayınlanan burs başvuru şartları şu şekilde:

I. T.C. Vatandaşı olmak,

II. Başka bir resmi veya özel kuruluştan burs veya kredi almamak, (kredi ve yurtlar kurumundan alınan öğrenim kredisi ve engelli öğrencilere verilen burslar hariç)

III. Gelir düzeyi düşük olmak

IV. Başarı koşullarına haiz olmak

V. Adli sicil kaydı bulanmamak

VI. Vakfın milli ve manevi değerlere gösterdiği hassasiyete riayet etmek.

BAŞVURU TARİHİ

Burs başvuru ekranında burs başvurusu ile ilgili şu bilgilere yer verildi: "2022-2023 dönemi AKEV bursu sonuçları açıklanmıştır. Ekim 2023 yılında burs başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz"

Burs başvurusu başladığında "https://akev.org.tr/burs-basvurusu/" adresi üzerinden başvurunuzu yapabileceksiniz. Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç