Akdeniz Üniversitesi 50-60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akdeniz Üniversitesi 50-60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak

Akdeniz Üniversitesi hemşire, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, röntgen teknisyeni ve sağlık personeli kadrolarında personel alımı yapacak.

Akdeniz Üniversitesi 50-60 KPSS puanı ile personel alımı yapacak

Son dakika: Akdeniz Üniversitesi personel alımı yapacak.

Akdeniz Üniversitesi tarafından bir son duyurusu geldi. Üniversite tarafından yapılan duyuruda hemşire, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, röntgen teknisyeni ve sağlık personeli kadrolarında istihdam edilmek üzere 50-60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacağı açıklandı. Bizde bu yazımızda söz konusu personel alımı detaylarına yer verdik. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2) Belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
3) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
4) 657 sayılı Kanun’un 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.
5) Lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2022 KPSS (P93), Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (P94) puanı esas alınacaktır. Adaylar için KPSS Puan Türü ve Asgari Puan Şartları ilan metninde mevcuttur.
6) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
7) Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memuru Kanunu’nun 4/B maddesine göre kamu kurumlarında istihdam edilenlerin Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinden Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı fesh etmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1(bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak
kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.
8) Başvuracak adayların başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.
9) Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.
10) Rektörlüğümüz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU

Akdeniz Üniversitesi personel alım ilanı için başvurular 25 Nisan tarihi ile başlamış olup 12 Mayıs tarihinde sona erecektir.

Başvuru Adresi: //personel.akdeniz.edu.tr/

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç