Akbank'tan Hediye 2500 TL Para Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan Hediye 2500 TL Para Kampanyası!

Akbank, kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre; yeni müşterilere özel hediye 2500 TL para verilecek! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Bankalar 9 Ara 2023 0
Akbank'tan Hediye 2500 TL Para Kampanyası!

Akbank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında kampanyaya ilişkin, “Juzdan’dan kampanyaya katılın; market ve akaryakıt sektörlerinde her 2.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan indirim kazanın” ifadesini kullandı.

Akbank: ATM'lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı

KATILIM KANALLARI
Kampanyaya katılmak isteyenler için katılımların 31 Aralık tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. Kampanyaya katılmak isteyen Akbanklıların 31 Aralık tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil ya da SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilecekleri ifade edildi.

KAMPANYAYA KATILMA DETAYLARI

Kampanya detayları için ise şu açıklamalar yapıldı:

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01.12.2023 –31.12.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 31.12.2023’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabilir.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar, 31.12.2023’e kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılabilir; 15.01.2024 tarihine kadar market ve akaryakıt sektörlerinde yapacakları her 2.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplam 2.500 TL’ye varan indirim kazanabilirler.

Akbank'tan teknik arıza açıklaması

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamanız gerektiğini bilmenizi isteriz. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım sağlayabilirsiniz.

SMS ile kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan "ODUL" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmanız gerektiğini bildirmek isteriz. Kampanyaya, belirtilen kısa mesaj bankamızın sistemine ulaştıktan ve bankamızca size “kayıt oldunuz” bilgisi iletildikten sonra katılım sağlamış olacaksınız. Katılım için gönderilen SMS’lerin, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğini bilmenizi isteriz.

İPTAL EDİLEBİLİR
İndirimden yararlanmak isteyenler için önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre kampanyadan yararlanmak isteyenlerin iptal edilen işlemlerde indirim kazanımlarının da iptal edilebileceğinin altı çizildi.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç