AKBANK'tan Fatura Ödemelerinde 150 TL Hediye Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AKBANK'tan Fatura Ödemelerinde 150 TL Hediye Kampanyası!

AKBANK müşterilerine yeni fatura kampanyasını duyurdu! Faturasını otomatik talimat verene 150 TL hediye ediliyor! İşte haberin detayları...

Bankalar 14 Ara 2023 0
AKBANK'tan Fatura Ödemelerinde 150 TL Hediye Kampanyası!

Gelen son zamların ardından vatandaşın ödediği fatura tutarı da yükselirken faturası olan kişilere 150 liraya kadar para iadesi almanın yolu açıldı.

Akbank tarafından yapılan açıklamada 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruya açık olacak kampanyanın detayları açıklandı. Başvuru sahipleri aranılan kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda ödemiş oldukları faturalar üzerinden 150 TL para iadesi alabilecekler. İşte kampanya detayları...

AKBANK AXESS KREDİ KARTI OLANLARA MÜJDE! OTOMATİK ÖDEME TALİMATI NEDİR, NASIL VERİLİR?

Axess kredi kartı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızdan 150 TL’ ye varan chip-para kazanabilirsiniz! Aralık ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderin, 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın" denilerek 150 TL fatura iadesi yapılacağı ifade edildi.

kampanya.jpg

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Axess, Axess Öğrenci ve Free asıl kartınız ile bu kampanyadan 1 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yararlanabilirsiniz. Kampanya kapsamında birden fazla kartınız varsa minimum bir talimatın Axess veya Free kartınızda olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında Axess, Axess Öğrenci ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanabilirsiniz Kampanya müşteri bazındadır.

Aralık ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarınızla vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 150 TL chip-para kazanırsınız. Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 2 Ocak 2024’te kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.

Söz konusu kampanya sadece yeni verilecek olan talimatlar için geçerli kabul edilecek olup mevcut talimatını iptal ederek yeniden talimat veren kişiler ne yazık ki kampanyadan yararlanamayacaklar. Kampanyadan en fazla 150 TL para iadesi kazanılmasına olanak sağlanacak.

Tüm banka kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç