Akbank'tan faizsiz 20 bin TL kredi kampanyası: Başvuru başladı Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan faizsiz 20 bin TL kredi kampanyası: Başvuru başladı Nisan 2024

Son dakika haberi: Akbank faizsiz 20 bin TL kredi kampanyası başladı. İşte kampanyanın detayları ve başvuru bilgileri.

Kredi 22 Nisan 2024 0
Akbank'tan faizsiz 20 bin TL kredi kampanyası: Başvuru başladı Nisan 2024

Akbank'tan faizsiz 20 bin TL nakit avans kampanyası.

Akbank bir son dakika açıklamasında bulundu. Akbank resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada faizsiz 20 bin lira nakit avans kampanyasınun başladığına yer verildi. Peki başvuru şartları nedir? Kimler faizsiz kredi ve nakit avans kampanyasından yararlanabilir? İşte detaylar.

AKBANK DUYURDU

Banka resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Kampanyadan Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, 4 – 30 Nisan 2024 arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapan ve 30 Nisan’a kadar kartı onaylanan Akbanklılar yararlanabilir.
Başvurusu onaylanan Akbanklılar 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, taksitli avans limitleri doğrultusunda, maximum 20.000 TL tutarında ve 3 ay vadeyle %0 faizli Taksitli Avans kampanyasından yararlanabilir.
Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden kredi kartı başvurusunu tamamlayan Akbanklılar yararlanabilir.
Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
Kredi kartı başvurusu onaylanan Akbanklıların kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.
Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbank Mobil’den kredi kartına başvuran katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır.
Kampanya kapsamındaki katılımcıların, belirtilen tarihe kadar yapacakları 20.000 TL’ye kadar ve 3 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.
Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.
Her Akbanklı kredi kartı açılışından sonra taksitli avans limitleri doğrultusunda, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabilir.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç