Akbank'tan Emeklilere Yeni Promosyon Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan Emeklilere Yeni Promosyon Kampanyası!

AKBANK, maaşını taşımak isteyen emekliler için; yeni promosyon kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 18 Ocak 2024 0
Akbank'tan Emeklilere Yeni Promosyon Kampanyası!

Emekli maaş promosyonlarına yeniden büyük bir ilgi gösterilmeye başlandı. Emekliler kendilerine sağlanacak olan maaş promosyonlarını araştırıyorlar. Yüksek tutarlı promosyon ödemeleri veren bankalar ile anlaşma sağlanarak ödemeler alınabiliyor. Bu bankalardan birisi de Akbank oldu. Akbank’ın emekli maaş promosyon kampanyası kapsamında yaptığı son ödemeler netleşti.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU SON TARİFESİ!

Akbank tarafından bir açıklama yapılarak emekli maaş promosyonu için yapılacak ödemelerin yer aldığı tarife kamuoyuna ilan edildi. Bu kapsamda emekli müşteriler çifte ödeme alabilecekler. Akbank’ın açıkladığı yeni tarifeye göre emeklilere maaş tutarlarına göre promosyon ödemeleri yapılıyor.

Emekliye ek zam ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük SSK-Bağkur emekli maaşı  ne kadar oldu? (2024 emekliye ek zam düzenlemesi) - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

Akbank’ın yeni tarifesine göre maaş promosyonlarında emeklilere çifte ödeme yapılacak. Bankalar SGK ile yaptıkları anlaşma gereği emeklilere asgari olarak şu maaş promosyonlarını verebiliyorlar:

-3.500 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara: 3.000 TL
-3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaşı olanlara: 3.500 TL
-7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaşı olanlara: 4.500 TL
-10.000 TL ve üstünde maaşı olan emeklilere: 5.000 TL

Emekli zammı ne kadar olacak? - Dünya Gazetesi

Akbank tarafından alınan bir karar ile emeklilere ek promosyon olarak bu asgari ödeme tutarları esas alınarak çifte ödeme yapılacak. Bu durumda emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 4.500 TL değil 2 katı kadar olan 9.000 TL maaş promosyonu alabiliyorlar. Aynı şekilde emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara da 5.000 TL değil iki katı olan 10.000 TL tutarında maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EMEKLİLERE EK ÖDEME

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ayrıca bir ek ödeme daha yaptığı açıklandı. Emekli müşteriler maaş promosyonu kampanyasından yararlandıktan sonra otomatik fatura ödeme talimatı vererek fatura başı 400 TL kazanıyorlar. Bu şekilde 2.000 TL’ye kadar ödeme alınıyor.

Emekliye ek zam ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük SSK-Bağkur emekli maaşı  ne kadar oldu? (2024 emekliye ek zam düzenlemesi) - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

Akbank’ın emeklilere yapmış olduğu bu ödemelerin toplamında hesaplara 12.000 TL tutarında para yatıyor. Ayrıca daha önceden Akbank ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi imzalayarak ödeme alan emekliler maaş zamları sonrasında fark ödemelerini promosyon sözleşmelerini yenileyerek alabiliyorlar.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç