Akbank'tan 850.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan 850.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

Kredi kullanarak ev almak isteyen vatandaşlara müjde Akbank'tan geldi! İşte Akbank'ın 850.000 TL'lik konut kredisinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 5 Şubat 2024 0
Akbank'tan 850.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmanın önemi son aylarda çok daha fazla arttı. Konut fiyatlarının yükselişi karşısında insanlar yeni bir ev satın almanın arayışı içerisine girdiler. Özellikle de durma noktasına gelen konut satışlarından dolayı çok nadir de olsa bazı fırsatlar yakalanabiliyor. Nakit ihtiyacı olanlar evlerini elden çıkarmak istediklerinde fiyat kırabiliyorlar. İşte bu fiyat fırsatını değerlendirmek isteyenler konut kredilerine yöneliyorlar. Ancak konut kredisi maliyetleri oldukça arttığı için ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Akbank ise en düşük faizli konut kredisi kampanyalarından birisini başlattı. Akbank'ın konut kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Yılın ilk 6 ayında 1 milyon 262 bin gayrimenkul satıldı | Yeni Emlak

AKBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akbank'tan konut kredisi çekecek olanların karşılaşacakları koşullar da açıklandı. Konut kredisi kampanyası açıklamasına göre müşteriler çok avantajlı şartlarda bu kredi ürününden yararlanabilecekler.

Akbank müşterileri şu anda bankacılık piyasasında en düşük faizle konut kredisi çekmek istiyorlar ise bankalarına başvuru yapmaları gerekiyor. Akbank'tan daha düşük bir faiz ile konut kredisi veren banka bulunmuyor. Destek kredisi niteliğinde konut kredileri devre dışı kaldığı için konut kredisinde en avantajlı banka Akbank oldu.

Gayrimenkul (Taşınmaz) Satış Vaadi Sözleşmesi

Akbank müşterileri konut kredisi çekmek istediklerinde 120 aya kadar vade ile bu kredi imkanından yararlanabiliyorlar. Bu şekilde 10 yıla yayılan konut kredisi taksitleri daha ödenebilir seviyede tutulmuş oluyor. Kısa vadeler kullanmak faiz maliyeti açısından daha mantıklı ama o zaman da ödenmesi gereken aylık taksitler çok yüksek olduğu için tercih edilmiyorlar.

Akbank konut kredisi çekmek isteyen müşterilere her türlü kolaylığı sağlıyor. Bu kolaylıklar taksit ödeme planlamasından kredi maliyetine kadar geniş perspektifte olabiliyor.

850.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

akbank-konut-kredisi.jpg

Akbank'tan konut kredisi kullanan müşterilerin kredi maliyet hesaplamaları aylık yüzde 2,80 oranında faiz ile yapılıyor. 120 ay vadeli 850.000 TL konut kredisi çekilmesi durumunda bu kredinin aylık kredi taksiti 24.698 TL oluyor. Bu kredi için Akbank bazı masraflar da çıkarıyor. Kredi tahsis ücreti 4.250 TL, ekspertiz ücreti 7.700 TL, taşınmaz rehin ücreti 1.620 TL şeklinde masraflarla karşılaşılıyor. Kredinin yıllık maliyeti ise yüzde 40 olarak ilan edildi.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç