Akbank'tan 300.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan 300.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası!

Akbank, kredi çekerek araba almak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi! İşte 300.000 TL'nin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Kredi 10 Şubat 2024 0
Akbank'tan 300.000 TL İkinci El Taşıt Kredisi Kampanyası!

İkinci el otomobil satın almak isteyenler finansman desteklerini Akbank’tan alabiliyorlar. Akbank taşıt kredisi kampanyası kapsamında ikinci el otomobil alımları destekleniyor. Bu şekilde otomobil sahibi olmak isteyenler için Akbank fırsatı açıklandı. Akbank ikinci el taşıt kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

AKBANK 2. EL TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

Akbank müşterileri eğer ikinci el otomobil satın almaya karar vermişseler aradıkları taşıt finansmanını bankalarından alabiliyorlar. Bu kapsama belirli kurallar dahilinde Akbank tarafından taşıt kredisi imkanı sağlanıyor. Akbank taşıt kredisi kampanyasının koşulları neler? Akbank’tan ikinci el taşıt kredisi çekerken nelere dikkat edilmelidir?

İkinci el otomobil piyasasında talep yüzde 60 düştü - Çağdaş Kocaeli  Gazetesi

Akbank müşterileri ikinci el taşıt kredisi çekerken satın alacakları otomobilin yaşına özellikle dikkat etmeleri gerekiyor. Akbank en fazla 10 yaşa kadar olan ikinci el otomobillere taşıt kredisi veriyor. Onun için de özel bir hesaplama yapılıyor. Taşıt kredisi vadesi ile satın alınacak olan otomobilin yaşının 12 yılı geçmemesi gerekiyor. Dolayısıyla 10 yaşındaki ikinci el otomobil için 36 ay değil 24 ay vade uygulanabiliyor.

Akbank’tan ikinci el araçlar için taşıt kredisi çekerken otomobilin kasko değeri üzerinden hesaplama yapılıyor. Kasko değerine göre hem verilebilecek en yüksek kredi tutarı hem de azami vade süresi belirleniyor. 400.000 TL’ye kadar olan ikinci el otomobillere yüzde 70 oranında kredilendirme ile 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

ikinci el otomobil İle İlgili Haberler - ShiftDelete.Net

İkinci el otomobilin kasko değeri 400.000 TL ile 800.000 TL arasındaysa o zaman taşıt kredisinin vadesi en fazla 36 ay olabiliyor. Ne kadar taşıt kredisi verilebileceği iser kasko değerinin yüzde 50’lik kısmına göre hesaplanıyor. Kasko değeri 600.000 TL olan ikinci el otomobil için en fazla 300.000 TL kredi veriliyor ve en fazla 36 ay vadeli olabiliyor.

300.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

akbank-tasit.jpg

Akbank'ın 2. el taşıt kredisi aylık kredi faizi yüzde 3,69 olarak açıklandı. 36 ay vadeli 300.000 TL taşıt kredisinin taksiti 17.660 TL olarak hesaplanıyor. 3 yıl boyunca eşit taksitler halinde devam edecek olan taksitlerde sabit ve eşit taksit sistemi uygulanıyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç