Akbank'tan 18-26 Yaş Arası Gençlere Büyük Kampanya: Başvuru Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank'tan 18-26 Yaş Arası Gençlere Büyük Kampanya: Başvuru Başladı

18 ile 26 yaş arasındaki gençleri ilgilendiren önemli bir adım atıldı. Akbank, FAV programını başlattı.

Bankalar 21 Eylül 2022 09:50 0
Akbank'tan 18-26 Yaş Arası Gençlere Büyük Kampanya: Başvuru Başladı

Akbank'tan 18-26 yaş arası gençler için kampanya.

Her sene gençlere yönelik kampanyalar yapan Akbank , beklenen kampanyasını bu sene de kamuoyuna açıkladı. Bankadan gelen açıklamada 18 ile 26 yaş arasındaki gençlerin finansmana erişimini kolaylaştırmak, , gençlerin ihtiyacı olan şeyleri alabilmesi için kampanya düzenleyen banka, 3 sene boyunca kullanılacak tüm ihtiyaç kredilerinde tahsis ücreti almıyor. Öte yandan kredi kartı ile yapılacak market ve akaryakıt harcamalarına da , her 750 liralık alış veriş için olmak üzere 5 defa , toplamda 750 liraya kadar indirimler sunuyor.

18 ile 26 yaş aralığıdaki üniversiteli gençlere yönelik açıklanan Akbank FAV adlı program kapsamında gençlere birçok fırsat sunulurken bankadan sıfır faizli hafta sonu harçlığı da verildiği, EFT'lerde havale işlemlerinde para alınmayacağı açıklandı. 

Öte yandan gençlerin ilgi alanlarına göre farklı kampanyalar da bu kapsama alındı. Bunlardan biri, dijital platform üyeliği oldu. Akbank FAV'a katılan üniversiteli öğrencilere özel Netflix üyeliği veriliyor. Her ay standart paket ücretinin tamamı  ödeniyor. Bunun yanı sıra Youtube Premium ve Spotify üyeliklerinin de tamamı veriliyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce,  banka olarak gençlere önem verdiklerini, onların mutluluğuu ön planda tuttuklarını söyledi ve “Akbank olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda görüyoruz ki gençler gelecek kaygısı yaşamaktan bugününü yaşayamıyor, hayatının en güzel yıllarını kaçırıyor. Gençler finansal konuları dert etmesin, bunları “Akbank düşünsün” anlayışı ile yeni neslin beklentilerine ve yaşam tarzlarına göre ihtiyaçlarını onlara özel sunduğumuz ürün ve hizmetlerle karşılıyoruz. Önümüzdeki dönemde de hem üniversiteli hem çalışan gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçları için yeni çözüm önerileri geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞVURU NASIL?

Akbank FAV'a başvuru yapmak isteyen gençlerin banka müşterisi olması ve başvurusunu modeil uygulaması üzerinden yapması gerekmektedir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç