AKBANK'tan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AKBANK'tan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Kredi ihtiyacı olan vatandaşlar için Akbank'tan yeni kredi kampanyası geldi! İşte 150.000 TL kredinin maliyet tablosu ve detaylar...

Kredi 4 Mart 2024 0
AKBANK'tan 150.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Nakit sıkışıklığı çok önemli bir sorun olmaya devam ediyor. İnsanlar bütçelerinde gelir – gider dengesini sağlamak için ek nakit ihtiyacı duyuyorlar. Bu ek ihtiyaç da ek kaynak girişi ile mümkün olabiliyor. Gelirlerine ekleme yapamayanların tek seçenekleri ise borç almak oluyor. Borç almak ise bankalardan ihtiyaç kredisi çekmekle oldukça kolay olabiliyor. Elbette bunun bir maliyeti bulunuyor. Bundan dolayı ihtiyaç kredisi maliyetleri sürekli olarak araştırma konusu yapılıyor.

AKBANK DİKKAT ÇEKİYOR

Son dönemlerde kredi maliyetleri açısından en çok dikkat çeken banka Akbank oldu. Akbank’a başvuru yapanlar özellikle ihtiyaç kredisi çekerken önemli bir maliyet fırsatı elde ediyorlar. Akbank müşterileri aylık yüzde 3,66 oranında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Diğer bankalarda ise bu faizi bulmak mümkün olmuyor. Müşterilere oldukça uygun bir maliyet sunan Akbank, ihtiyaç kredisinde daha düşük faiz maliyeti talep ediyor.

Akbank'tan hizmet kesintilerine ilişkin açıklama

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

Bankaların kredi ürünlerinde uyguladıkları bazı kurallar bulunuyor. Bu kuralların bir kısmı bankadan bankaya değiştiği gibi bir kısmı da aynı oluyor. Değişmeyen kurallar BDDK tarafından belirlenip bankalara iletilirken ihtiyaç kredisinde azami vade süreleri böyle bir uygulamanın sonucu olarak ortaya çıkıyor. BDDK talimatı ile bankaların ihtiyaç kredilerine uygulayabilecekleri azami vade süreleri belirleniyor

Yapılan belirlemelere göre müşteriler ihtiyaç kredisi çekmek için Akbank’a başvuruda bulunduklarında 36 aya kadar vade imkanı bulabiliyorlar. Ancak bu tüm limitlerde geçerli olmuyor. Sadece 50.000 TL’ye kadar olan limitlerde ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli olabiliyor. Müşterinin talep ettiği limit 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olursa o zaman vade süresi en fazla 24 aya kadar olabiliyor. 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredilerine ise en fazla 12 aya kadar vade yapılabiliyor.

150.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

akbank-ihtiyac.jpg

Akbank müşterileri ihtiyaç kredisi talebinde bulunduklarında kredi maliyetleri aylık yüzde 3,66 oranında faiz ile hesaplanıyor. 12 ay vadeli 150.000 TL ihtiyaç kredisi bu bankadan aylık 16.693 TL tutarında taksit ile veriliyor. Kullanılan 150.000 TL ihtiyaç kredisi için Akbank müşterilerden toplamda 201 Bin TL geri ödeme talep ediyor.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç