Akbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı

Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA ve Akbank tarafından yapılan açıklamada faizsiz 20 bin lira kredi başvurusunun başladığı duyuruldu.

Kredi 17 Ocak 2024 0
Akbank, Yapı Kredi ve Garanti BBVA faizsiz 20 bin TL kredi başvurusu başladı

Yapı Kredi Bankası, Garanti BBVA ve Akbank faizsiz 20 bin TL kredi veriyor.

Bankaların faizsiz kredi kampanyaları hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada bankaların ilk defa müşteri olacak kişilere faizsiz şekilde nakit avans ve ihtiyaç kredisi adı altında ortalama 20 bin lira civarında ödeme yaptığına yer verildi.

Açıklamalara baktığımızda Yapı Kredi Bankası 15 bin lira faizsiz kredi verirken Akbank 20 bin lira, Garanti BBVA ise 25 bin lira faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Başvurular ise cep telefonları üzerinden alınmaya başladı.

BAŞVURU İÇİN TEK ŞART AÇIKLANDI

Başvuru için adaylarda aranan tek şart ise müşteri olmama şartı. Bu bankalarda hesabınız olmaması durumunda başvuru yaparak hesap açabiliyor ve faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanabiliyorsunuz.

Faizsiz şekilde 6 ay vadeli olarak verilecek 15 bin lira için aylık geri ödeme 2 bin 500 lira seviyesinde olacak.

Faizsiz 20 bin liralık nakit avansın ise 6 ay vade ile verileceği ve aylık geri ödemesinin 3 bin 334 TL'lik taksitlerle olacağı görüldü.

25 bin liralık faizsiz kredi için ise 4 bin 167 liralık ödeme yapılacak ve 6 ayın sonunda çekilen kredi geri ödenmiş olacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Söz konusu kampanyaya başvurular, bankaların mobil uygulamaları üzerinden alınıyor. Mobilden müşteri olduktan sonra gerekli adımları takip ederek söz konusu kampanyaya başvuru yapabileceksiniz.

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç