Akbank Para Çekmeye Sınır Getirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Para Çekmeye Sınır Getirdi

Akbank'tan tüm müşterileri ilgilendiren karar geldi. Yeni kararda para çekmeye sınırlama geldiğine yer verildi.

Bankalar 22 Eylül 2022 22:54 2
Akbank Para Çekmeye Sınır Getirdi

Akbank'tan tüm müşterileri ilgilendiren karar.

Akbank tarafından bir açıklama yapıldı. Edinilen bilgilere göre bankanın ATM'den çekilebilecek para miktarında değişiklik yapıldığı ve rakamı çok üst seviyelere çektiği öğrenildi.

ON BİNLERCE EMEKLİ MAAŞINI TAŞIDI

On binlerce emekli vatandaş geçen aydan bu yana maaşını Akbank'a taşımak , 7 bin 500 liralık promosyondan faydalanmak isteyen vatandaşlar banka önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Yükske promosyon vaadi sonrasında emeklilerin çoğu Akbank'a geçerken Akbank'tan bir son dakika haberi geldi.

ŞUBELERDE YOĞUNLUK OLDU

Hepimizin malumu emekli vatandaşlarımız bankada şubeden parasını çekiyor. Elden maaşını alan emekli vatandaşlar, genellikle ATM kullanmıyor. ATM önünde uzun kuyruklar beklemek istemeyen ya da ATM kullanamayan emekli vatandaşların banka içerisinde yoğunluk oluşturması nedeniyle banka bir karara imza attı. Gelen bilgilere göre Akbank , gişeden çekilebilecek paranın sınırını arttırdı ve 50 bin liraya çıkardı. Artık Akbank, 50 bin liradan az paraları şubeden vermeyecek ve vatandaşların ATM'!den para çekmesi gerekecek. Bu duruma emeklilere artık şubeden para verilmeyecek. ATM'den çekmek durumda kalacaklar.

SAADECE EMEKLİLERE DEĞİL HERKES İÇİN

Akbank yetkililerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu uygulamanın tüm müşteriler için geçerli olduğuna , sadece emeklilere geçerli bir durum olmadığına yer verildi. Emekli vatandaşlar ise bu duruma tepkili. ATM'den parasını çekemeyen vatandaşlar, paralarını bankadan çekmek istiyor.

Sizce bu uygulama iyi mi oldu kötü mü? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fwlaket kötü. Isin yoksa atm nin basinda onlarca dakika emeklileri bekle. Kart dahi verilmemeli...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
iyi oldu çok güzel oldu