Akbank, Kendi Müşterilerine 1000 TL Vereceğini Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank, Kendi Müşterilerine 1000 TL Vereceğini Açıkladı

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada müşterilere 1000 TL'ye kadar chip para verileceği bildirildi.

Bankalar 26 Ekim 2022 20:32 0
Akbank, Kendi Müşterilerine 1000 TL Vereceğini Açıkladı

Akbank müşterilerine 1000 lira vereceğini söyledi.

Akbank müşterisi olanları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada banka müşterisi olanlara 1000 liraya kadar chip puan ödemesi yapılacağına yer verildi. Biz de bu yazımızda söz konusu ödemenin detayları hakkında detaylara yer verdik.

Banka tarafından yapılan açıklamada , "Yakınlarını Akbank’a davet et 1.000 TL'ye varan chip-para kazan. Sana özel davet koduyla Akbanklı olan her kişi için 200 TL, toplam 1.000 TL chip-para" ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

"Davet Et Kazan ile Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturdukları davet kodlarıyla tanıdıklarını Mobil’den Akbanklı olmaya davet ediyor.

Davet kodu ile gelen her yakınınız için 200 TL, toplam 1.000TL chip-para kazanabilirsiniz.

Üstelik davet ettiğiniz her yeni Akbanklı, kendi kodlarını oluşturarak, kendi yakınlarını Akbank’a davet ederek 1.000TL chip-para kazanabilir."

KOŞULLAR AÇIKLANDI

Akbank kampanya koşullarını ise şu şekilde açıkladı:

"Davet Et Kazan Programında; Akbank Müşterileri (“Kampanyalı Müşteri”), kendileri için özel oluşturulacak davet kodunu yakınlarıyla (“Davet Kodunu Alan”) paylaşmaları ve Davet Kodunu Alan’ların bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olmaları sonrasında chip-para kazanacaklar.

Kampanyadan, Akbank müşterisi olup Akbanklı olmayan tanıdıklarını, Akbank Mobil’den gönderdikleri davet kodu ile müşteri yapanlar yararlanabilecektir.

Kampanyalı Müşteri, davet ettiği Davet Kodunu Alan kişinin Akbank müşterisi olması sonrasında anında 200 TL chip-para, toplamda en fazla 1.000 TL chip-para kazanabilecektir. 1.000 TL chip-parayı kazandıktan sonra, kodu paylaştığı diğer kişilerin Akbanklı olmasından ilave chip-para kazanamaz.

Kampanyalı Müşteri istediği kadar kişiyle kampanya davet kodunu paylaşabilir.

Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar Kampanyalı Müşteri’nin aktif olarak kullandığı Akbank Kartına ya da Axess veya Wings Kredi Kartına yüklenecektir. Kampanya kapsamında kazanılan chip-para kazanıldığı anda eğer 

Kampanyalı Müşteri’nin Akbank Kart, Axess veya Wings Kredi Kartı yoksa chip-para yüklemesi gerçekleşemez."

Söz konusu kampanyanın detaylarına Akbank resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Detaylar için "https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/davet-et-kazan.aspx?OM.zn=Bireysel-w26&OM.zpc=davet-et&OM.bzn=Bireysel&OM.OSB=davet-et&OM.mfr=HomePage" adresine gidin.

Finans7.com'u takip ederek banka haberlerinden, gündem haberlerinden, finans, ekonomi, kredi haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç