AKBANK Hediye 500TL Kampanyasını Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AKBANK Hediye 500TL Kampanyasını Duyurdu!

AKBANK, yeni kampanyalarını açıklamaya devam ediyor! Hediye 500TL kampanyası duyuruldu! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Bankalar 21 Ağu 2023 13:45 0
AKBANK Hediye 500TL Kampanyasını Duyurdu!

Bankalar son dönemde yeni kampanya uygulamalarını tanıtarak bunun üzerinden yeni fırsatlar duyurmaya başladı. Bu uygulamalar üzerinden hem kampanyaları kaçırmayan vatandaşlar aynı zamanda ödemelerini de uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor. Yeni yeni hayatımıza giren bu uygulamalar sayesinde kişiler birçok farklı fırsattan da yararlanabiliyor.

Akbank tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında bireysel kartı olan vatandaşlar 500 TL'ye varan hediye para kazanabilecek. 15 Ağustos – 15 Eylül 2023 arasında geçerli olan kampanyaya katılım sağlayabilmek için Juzdan uygulamasını indirmeniz gerekmekte.

Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek yapılan 2.000 TL ve üzeri alışverişe %5 chip-para, toplam 500 TL chip-para hediye verilecek.

Hangi İşyerlerinde Geçerli?

Juzdan ile Öde’ye özel CarrefourSA, DeFacto, Etstur, Goldmasterhome, Live to Bloom, Odamax, Prolucky, Tatilsepeti, Teknosa, Troy, Turna, Vatan Bilgisayar, Vodafone Seyahat Yanımda internet sitesi veya mobil uygulamalarında 15 Ağustos – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında Axess, Wings, Akbank Kart’la “Juzdan ile Öde” seçilerek yapılan 2.000 TL ve üzeri tek ödeme veya taksitli harcamanıza %5, toplam 500 TL chip-para fırsatı sunulmaktadır.


Kampanya Detayları

Teknosa.com’da yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir.
Tatilsepeti’nde kampanyaya yurt içi- yurt dışı oteller ve turlar, Kıbrıs ve gemi turları rezervasyonları dahil olup, Tur paketi dışındaki yurt içi ve yurt dışı uçak bileti rezervasyonları dahil değildir.
Kampanyadan yararlanabilmek için, ilgili markaların web siteleri veya mobil uygulamalarında 2.000 TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerekmektedir.
Kampanyadan faydalanmak için yapılan harcamalarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gereklidir.
“Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun (QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.
Ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak ödeme başarıyla tamamlanmalıdır.
“Juzdan ile Öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve ilgili markaların web siteleri veya mobil uygulamalarında başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç