Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? İşte başvuru bilgileri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? İşte başvuru bilgileri

Akbank tarafından yayınlanan açıklamada faizsiz 20 bin TL kredi kampanyasının başvurusuna dair detaylara yer verildi.

Bankalar 9 Ara 2023 0
Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? İşte başvuru bilgileri

Akbank faizsiz kredi nasıl alınır? İşte başvuru bilgileri.

Akbank resmi internet sayfasından bir açıklama yapıldı ve bankanın faizsiz kredi kampanyası hakkında detaylara yer verildi. Peki faizsiz kredi başvurusu şartları nelerdir? Başvuru bilgileri nedir? Faizsiz krediye başvuru nasıl yapılacak?

1 Aralık tarihinde yayınlanan açıklamada Akbank, 31 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapan vatandaşlar için kredi kampanyası başlatıldığını bildirdi. Akbank'ta hesabı olmayan vatandaşlar, cep telefonları üzerinden başvuru yaparak Akbanklı olabilir ve müşterisi olduktan sonra ise bankadan 20 bin TL faizsiz kredi başvurunuzu yapabileceksiniz.

"Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 20.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında başvuruların mobil uygulamanın indirilmesi ile birlikte yapılacağına yer verildi. Mobil uygulamayı indirdikten sonra ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 26.01.2024 tarihine kadar 20 bin liralık faizsiz nakit avans başvurunuzu yapabileceksiniz.

6 ay vade ile verilen yüzde 0 faizli 20 bin TL nakit avansın geri ödemesi aylık 3 bin 334 TL'lik taksitle yapılacak. Başvuru adımları ise şu şekilde verildi:

Akbank müşterisi değilseniz artık şubeye gitmeye gerek kalmadan, Akbank Mobil'i uygulama mağazasından indirmeniz yeterli.

Uygulamanın içinden "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayıp, bilgilerinizi girdikten sonra Müşteri İletişim Merkezimiz ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak sadece birkaç dakika içinde müşterimiz olabilirsiniz.

İşleminizi tamamlayıp Akbanklı olduktan sonra tüm bankacılık hizmetlerimizden anında yararlanmaya başlayabileceksiniz. 

Üstelik Mobilden Akbank müşterisi olursanız sizi bekleyen kampanya ve avantajlardan hemen faydalanabilirsiniz!

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç