Akbank Faizsiz 7500 TL Krediye Rekor Başvuru
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Faizsiz 7500 TL Krediye Rekor Başvuru

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve faizsiz 7500 TL krediye çok sayıda başvuru olduğuna yer verildi.

Kredi 7 Tem 2022 18:19 0
Akbank Faizsiz 7500 TL Krediye Rekor Başvuru

Akbank faizsiz krediye rekor başvuru.

Akbank'ın bayram öncesi verdiği faizsiz 7 bin 500 liralık nakit avansına kısa sürede ciddi sayıda başvuru olduğu öğrenildi. Söz konusu krediye başvurular devam ederken açıklama geldi ve faizsiz avansa rekor düzeyde başvuru yapıldığına yer verildi. 7 bin 500 lira olması ve faizsiz şekilde para veriliyor olması yoğun ilgiye neden oldu.

AKILLI TELEFONU OLANLARA 7500 TL FAİZSİZ KREDİ

Akbank tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada mobil üzerinden Akbanklı olanlara faizsiz kredi imkanının sunulacağına yer verildi. Akıllı telefon üzerinden yapılacak başvurularla ilgili "Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 7.500TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!" denildi. Söz konusu kampanyaya 31 Temmuz tarihine kadar başvuru alındığına yer verildiği bildirilirken başvuru yapacakların Akbank mobili indirmesi ve mobili indirip Akbank müşterisi olduktan sonra faydalanabileceği açıklandı. 

Açıklamada , "Kampanyadan 1 Temmuz – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir." denildi ve "Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak 31 Ağustos’a kadar kampanyadan faydalanabilir." ifadeleri kullanıldı. 

Söz konusu kredi kampanyasına kısa sürede çok sayıda başvuru olduğu bildirildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç