Akbank Faizsiz 10000 TL Veriyor: İşte Başvuru ve Aylık Geri Ödeme Hesaplama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Faizsiz 10000 TL Veriyor: İşte Başvuru ve Aylık Geri Ödeme Hesaplama

Akbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında faizsiz 10 bin lira verileceğine yer verildi. İşte başvuru bilgileri.

Kredi 20 Kasım 2022 21:26 1
Akbank Faizsiz 10000 TL Veriyor: İşte Başvuru ve Aylık Geri Ödeme Hesaplama

Akbank faizsiz 10 bin TL kredi veriyor.

Akbank tarafındna yapılan açıklamada faizsiz şekilde 10 bin TL 'lik nakit avans verileceği duyuruldu. Yapılan açıklama faizsiz şekilde 10 bin TL'lik nakit avans verileceği duyuruldu. "Mobilden Akbanklı olanlara 10.000 TL’ye varan %0 faizli Taksitli Avans" başlığı ile yayımlanan son dakika açıklamasında , "Hemen mobilden Akbanklı ol, kredi kartına başvur. 10.000TL’ye varan %0 Faizli Taksitli Avansını 6 ay vadeye kadar ücretsiz kullan!" ifadelerine yer verildi.

KASIM SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Söz konusu nakit avans kampanyası 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. 10 bin TL'den faydalanmak isteyen vatandaşların Akbank müşterisi olması gerekmektedir. Akbank müşterisi olmak isteyenlerin ilk ve asıl Axess ya da Wings karta başvuru yapması gerekmektedir. 30 Kasım tarihine kadar başvuru yapan ve Akbanklı olan müşterilerinin 15 Aralık tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvurusu onaylananların kampanyaları başlatılacak.

Akbank'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

15.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,50 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Başvurular bankanın resmi sayfası üzerinden, mobil sayfasından yapılabilecek.

GERİ ÖDEME NE KADAR?

Geri ödeme 6 ay vadeli şekilde olacak. 10 bin lira , ayda 1666 TL 'lik taksitlerle ödenecek faizsiz geri alınacak.

Finans8.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
akbank ta ziraat bankası gibi vermemek için direniyor 2 haftadır sorun çıkartıyorlar. limit uetmiyor diğer kartlarinizdan limit düşürün dediler , dediklerini yaptım, kartlarimdan birinin limitini neredeyse sıfırladım halâ basvurum beklemede.