Akbank Faizleri Düşürdü: 18 Yaşından Büyüklere Düşük Faizli 15 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Faizleri Düşürdü: 18 Yaşından Büyüklere Düşük Faizli 15 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı

Akbank tarafından bir açıklama yapıldı ve düşük faizli kredi başvurusunun başladığına yer verildi. İşte kredi detayları ve hesaplaması.

Kredi 11 Eylül 2022 22:06 0
Akbank Faizleri Düşürdü: 18 Yaşından Büyüklere Düşük Faizli 15 Bin TL Temel İhtiyaç Kredisi Başvurusu Başladı

Akbank'tan dev faiz indirimi.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, bankaların uygun fiazli ihtiyaç kredilerini araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kredi kampanyalarının detaylarına yer verdik.

KREDİ FAİZİ 0.99 A DÜŞTÜ

Akbank resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamanın detaylarına baktığımızda kampanyanın 30 Eylül 2022 tarihine kadar geçerli olduğu görüldü. "30 Eylül 2022 tarihine kadar Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan Akbanklı olan müşteriler faydalanabilir." ifadeleri ile yayınlanan kredi kampanyasına baktığımızda 12 ay vade ile 15 bin liraya kadar kredi kullandırımı olduğu görülüyor. 

TEK ŞART

Akbank açıklamasında ilk defa Akbanklı olacak kişilerin hesap açtırması durumunda bu düşük faizli kredi kullandırımının yapılacağına yer verildi. 18 yaşından büyük tüm vatandaşlara verilen söz konusu kredide "Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir." ifadeleri kullanıldı ve başvuru süreci ile ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Daha önce mobilden Akbanklı olan müşterilerimiz için tanımladığımız kredi kampanyamızdan yararlanan müşterilerimiz tekrar bu kampanyadan yararlanamaz.

Tüm müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler."

EN AZ 1000, EN FAZLA 15 BİN LİRA

Bu kampanya kapsamında vatandaşlar, en az bin lira , en fazla 15 bin lira kredi kullanabiliyor.

KREDİ HESAPLAMASI , NE KADAR GERİ ÖDEYECEĞİM?

Akbank müşterisi olan ve 15 bin lira krediyi 12 ay vade ile çekecek bir kişi, 0.99 aylık faizle bankaya ayda bin 352 lira ödeme yapacak. Her ay yapılacak bu ödemenin sonunda krediyi çeken kişi bankaya 16 bin 316 lira ödeme yapmış olacak. 

Finans7.com'u takipte kalarak kredi banka kampanyalarından yeni kredi başvurularından haberdar olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde başlayacak kredi kampanyasından haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç