Akbank emekli promosyonuna zam geldi Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank emekli promosyonuna zam geldi Nisan 2024

Akbank emekli promosyon ödemesi hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada promosyon ödemesine zam geldiğine yer verildi.

Bankalar 28 Mart 2024 0
Akbank emekli promosyonuna zam geldi Nisan 2024

Akbank emekli promosyonuna zam yaptı: 17 bin 500 lira oldu.

Akbank bir son dakika açıklamasında bulundu. Banka, kamu bankalarının promosyon zammından sonra yeni promosyon rakamlarını açıkladı ve Akbank, promosyon miktarına zam yaptı. Yapılan son dakika açıklaması ve banka promosyon detayları yazımızda.

"SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden emeklilerimiz 15.000 TL’ye varan promosyondan faydalanabileceklerdir. Buna ek olarak kampanya dönemi içerisinde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para ile 17.500 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz" başlığı ile Akbank resmi internet adresi üzerinden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada ölüm aylığı alanlara da ek promosyon ödemesi yapılacağına yer verilirken en yüksek promosyonun bonuslarla birlikte 17 bin 500 liraya çıkarıldığına yer verildi.

MAAŞA GÖRE PROMOSYON ÜCRETİ

Maaş Tutar Aralığı: 0 - 9.999 TL
SGK Promosyon Tutarı: 5 bin Türk Lirası
Ek Promosyon Tutarı: 1250 Türk Lirası
Toplam promosyon tutarı: 6250 Türk Lirası

Maaş Tutar Aralığı: 10.000 TL - 14.999TL
SGK Promosyon Tutarı: 8 bin Türk Lirası
Ek Promosyon Tutarı: 2 bin Türk Lirası
Toplam promosyon tutarı: 10 bin Türk Lirası

Maaş Tutar Aralığı: 15.000 TL - 19.999
SGK Promosyon Tutarı: 10 bin Türk Lirası
Ek Promosyon Tutarı: 2500 Türk Lirası
Toplam promosyon tutarı: 12500 Türk Lirası

Maaş Tutar Aralığı: 20.000 TL ve üzeri
SGK Promosyon Tutarı: 12 bin Türk Lirası
Ek Promosyon Tutarı: 3 bin Türk Lirası
Toplam promosyon tutarı: 15 bin Türk Lirası

Sizce bu promosyon miktarı yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

EK 2500 TL KİMLERE VERİLECEK?

Emeklilere ödenecek ek 2 bin 500 TL ise şu şekilde:

SGK emekli maaşını 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank'a taşıyarak 3 yıl boyunca maaşını Bankamızdan almayı taahhüt eden ve promosyon başvurusunda bulunan emekliler faydalanabilecektir.

28 Mart 2024 tarihi itibariyle Akbank’ta promosyon taahhüdü bulunan veya bir diğer SGK Emekli Maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Promosyon ödemesi için SGK ile imzalanmış olan "Gelir/Aylık Alanlara Promosyon Ödenmesine İlişkin Protokol" koşulları geçerlidir.

Müşterinin promosyondan faydalanabilmesi için gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt etmesi gerekmektedir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlamaktadır.

SGK gelir/aylığını Akbank'a taşıyan emekliler için promosyon tutarı emeklinin 1 aya denk gelen gelir/aylık tutarına göre hesaplanır. İlgili tutar bir aya tekabül eden net gelir /aylığın 9.999 TL ye kadar olması halinde 6.250 TL, 10.000 TL – 14.999 TL arasında olması halinde 10.000 TL, 15.000 TL – 19.999 TL arasında olması halinde 12.000 TL, 20.000 TL ve üzerinde olması halinde 15.000 TL'dir. Nafaka ve haciz kesintileri bulunan kişiler için ilgili kesintiler çıkarıldıktan sonra kalan tutara göre promosyon ödemesi yapılır.

Her bir kişi promosyondan sadece 1 kez faydalanabilir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan müşteriler, 1 den fazla maaşı için promosyon talebinde bulunurlarsa ilgili maaşların toplam tutarına göre 1 kez promosyona hak kazanır.

"Emekli Promosyon Taahhütnamesi" ni imzalayarak promosyon başvurusunda bulunan müşterilerin ilk emekli maaşlarının Akbank'a yatmasına istinaden 3 iş günü içinde ödemesi gerçekleştirilir.

Taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi veya herhangi bir sebeple gelir/aylığının farklı bir bankaya taşınması durumunda, veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü sonlandırmak istemesi durumunda, promosyon ilişkisi iptal edilecek olup, Bankanın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen promosyon tutarı geri alınacaktır.

Akbank T.A.Ş. dilediği zaman kampanyayı durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Chip-para Ödeme Koşulları

Akbank Vadesiz Hesabına tanımlanacak yeni otomatik fatura ödeme talimatı için kampanya koşulları ;

Kampanya 28.03.2024–30.04.2024 tarihinde maaşını Akbank’a taşımış ve 28.03.2024 tarihine kadar Akbank Vadesiz hesabı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı veren SGK Emekli Maaş Müşterileri için geçerlidir.

SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 31.05.2024’e kadar Akbank Vadesiz hesapları üzerinden verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatları için her bir fatura talimatına 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilir.

SGK emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz otomatik olarak kampanyaya katılacaktır. Herhangi bir katılım süreci bulunmamaktadır.

Kazanılan chip-para tutarı 5 Haziran 2024 tarihinde yüklenecektir. Yüklemeler öncelikle kredi kartına, kredi kartı bulunmaması durumunda Akbank Karta yükleme yapılacaktır. İki kartında bulunmadığı durumlarda yükleme yapılamayacaktır.

Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Akbank Vadesiz hesabınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verilmesi veya kredi kartına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarının iptal edilip Akbank Vadesiz hesabından verilmesi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya öncesinde iptal edilmiş olan faturalar kampanyaya dahil edilebileceklerdir.

Chip-para yüklemesine hak kazanabilmeniz için kampanya tarihleri arasında vermiş olduğunuz fatura talimatlarınızın ödül yükleme tarihinde de aktif olması gerekmektedir. Akbank Axess veya Wings kredi kartına tanımlanacak yeni otomatik fatura ödeme talimatı için kampanya koşulları ;

Kampanya 28.03.2024–31.05.2024 tarihinde maaşını Akbank’a taşımış ve 31.05.2024 tarihine kadar Axess veya Wings asıl kredi kartı üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı veren SGK Emekli Maaş Müşterileri için geçerlidir.

Kredi kartı olmayan müşterilerimiz için ; 28.03.2024 öncesi açık Axess veya Wings kartı olmayıp, 28.03.2024– 31.05.2024 arasında başvurarak, 31.05.2024’e kadar kartı onaylanan müşteriler ve kredi kartlarından ödenecek şekilde otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz kampanyadan faydalanabilir.

Mevcut Kredi kartı olan müşterilerimi için ; Axess veya Wings sahibi olup emekli maaşını kampanya süresi içerisinde bankamıza taşıyan ve 31.05.2024 tarihine kadar kredi kartlarından ödenecek şekilde yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerimiz de kampanyadan faydalanabilecektir.

Başvurusu onaylanan SGK Emekli Maaş Müşterileri kampanya kapsamında 31.05.2024’e kadar Axess veya Wings kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatları için her bir fatura talimatına 500 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan chip-para kazanabilir.

SGK emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimiz otomatik olarak kampanyaya katılacaktır. Herhangi bir katılım süreci bulunmamaktadır.

Kazanılan chip-para tutarı 5 Haziran 2024 tarihinde yüklenecektir.

Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, İnternet Şube, Akbank.com, kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve SGK Emekli Maaş müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilir.

Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart, Akbank kart ve sanal kart başvuruları dahil değildir.

Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan sadece Axess veya Wings asıl kredi kartı sahibi olup fatura talimatını kredi kartından verecek müşteriler yararlanabilir.

Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verilmesi veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatların iptal edilip kredi kartından verilmesi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanya öncesinde iptal edilmiş olan faturalar kampanyaya dahil edilebileceklerdir.

Kampanyadan ödül kazanmanız durumunda, verilen yeni fatura talimatlarının ödül yükleme tarihinden itibaren 36 ay boyunca iptal edilmemesi ve ilgili fatura tahsilatlarının kredi kartından yapılmış olması gerekmektedir. Aksi takdirde kazanılan chip-para tutarı geri alınacaktır.

Talimat kapsamında kredi kartından yapılacak fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanır. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi durumunda, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilir.

Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil (Avea), Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarınızdan faiz alınmamaktadır.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç