Akbank Emekli Promosyon Ödemelerine Zam Yaptı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Emekli Promosyon Ödemelerine Zam Yaptı!

Maaşını başka bankaya taşıyarak promosyon ödemesi almak isteyen emeklilere; müjde Akbank'tan geldi! İşte Akbank'ın promosyon kampanyası ve detaylar...

Emekli Haberleri 8 Şubat 2024 0
Akbank Emekli Promosyon Ödemelerine Zam Yaptı!

Türkiye’de emekli vatandaşlara bankalar emekli maaş promosyonu ödemeleri yapmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda emekliler aldıkları promosyonlar ile bütçelerini destekliyorlar. Bankadan bankaya değişen emekli maaş promosyonlarında her ay yeni bir güncelleme yapılıyor. Son olarak emekli maaş promosyonu kampanyasını güncelleyen banka Akbank oldu. Akbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemeye başladı.

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU YENİ KAMPANYASI!

Akbank emekli müşteriler için emekli maaş promosyonu kampanyasında değişikliğe gitti. Bu değişiklik ile beraber Akbank müşterileri küçük bir miktar daha fazladan promosyon ödemesi alabilecekler. Akbank’ın emekli maaş promosyonu ödemelerinde uygulanan tarife yenilendi.

Son dakika... Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Ne kadar emekli maaşı  alacaksınız? Hesaplama e-Devlet'e yüklendi

Akbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası iki aşamadan oluşuyor. İlk aşamada emekli müşteriye standart emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. İkinci aşamada ise ek promosyon veriliyor. Her iki ödeme de emekliler tarafından alınabilirken ek promosyon için ek bir şart uygulanıyor.

Akbank emekli maaş promosyonu yeni tarifesi şöyle:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 6.000 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 7.000 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 9.000 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 10.000 TL

Emeklilere müjde: Çifte zam yolda mı? İşte emekli maaşlarında beklenen zam  miktarı ve tarihler! Tüm son dakika gelişmeleri bu sayfada! - Yozgat Haber  - Yozgat Çamlık Gazetesi

EK PROMOSYON ARTTI!

Akbank’ın emeklilere vermiş olduğu ek promosyon bir önceki kampanyada 2.000 TL olarak uygulanıyordu. Yeni kampanya ile beraber bu ek promosyon tutarı 2.500 TL’ye çıkarıldı. Bunun alınabilmesi için ise emeklilerin otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Her bir otomatik fatura ödeme talimatına 500 TL ek promosyon verilirken 5 otomatik fatura ödeme talimatı ile 2.500 TL ek promosyon alınıyor. 2.500 TL’nin üzerinde ise kaç otomatik fatura ödeme talimatı verilirse verilsin ek bir ödeme yapılmıyor.

Emekli maaşı alanlara güzel haber! Hesabınıza 22 bin TL yatabilir...

Akbank müşterileri 10.000 TL emekli maaş promosyonu ve 2.500 TL ek promosyon ödemeleri ile beraber toplamda 12.500 TL tutarında emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç