Akbank emekli promosyon duyurusu geldi: İşte Mayıs 2023 promosyon miktarı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank emekli promosyon duyurusu geldi: İşte Mayıs 2023 promosyon miktarı

Akbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada promosyon ödemesinin detaylarına yer verildi. İşte promosyon detayları.

Emekli Haberleri 7 Mayıs 2023 12:08 0
Akbank emekli promosyon duyurusu geldi: İşte Mayıs 2023 promosyon miktarı

Akbank Mayıs 2023 emekli banka promosyonu açıklaması geldi.

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere yapılacak banka promosyonu ödemesinin detaylarına yer verildi. Kampanyanın mayıs ayında güncellendiğine yer verildi. "SGK emekli maaşını taşıyana 8.500TL’ye varan ödül fırsatı 7.000TL’ye varan promosyona ek 1.500TL chip-para" ifadeleri ile yaınlanan son dakika açıklamasında kampanya ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL’ ye Varan Promosyona ek 1.500 TL chip-para ile birlikte Toplamda 8.500 TL Ödül Fırsatı!

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Mayıs – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya dönemi içerisinde, ilk kez Axess veya Wings sahibi olacak SGK emeklilerinin 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 1.000TL harcama sözüne 1.500TL chip-para ile toplamda 8.500 TL ödül fırsatından yararlanabilirsiniz.Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz"

PROMOSYOIN MİKTARI AÇIKLANDI

Maaşa göre yapılacak promosyon ödemesi şu şekilde:

BAŞVURU

Yeni emekli olacaklar:

"Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalışmakta olduğunuz kuruma veya Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına vereceğiniz emeklilik başvurusu dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi Akbank olarak belirtebilirsiniz.
SSK veya Bağ-Kur’dan emekli oluyorsanız, e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken, dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini Akbank olarak belirtebilirsiniz"

Zaten emekli olanlar:

"Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.
PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.
Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç