Akbank Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Rakam Düştü Ekim 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Rakam Düştü Ekim 2022

Akbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında promosyon miktarının güncellendiği görüldü.

Emekli Haberleri 3 Ekim 2022 09:26 0
Akbank Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Rakam Düştü Ekim 2022

Akbank promosyon miktarını düşürdü.

Akbank resmi sayfasından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere verilen promosyonda güncelleme yapıldığı ve teklifin düşiürüldüğüne yer verildi. Yapılan son dakika açıklamasına baktığımızda bankanın promosyonda 500 liralık bir indirim yapıldığı görüldü.  

"SGK Emekli maaşını taşıyana 7.000 TL’ye kadar promosyon fırsatı" başlığı ile yayınlanan promosyon duyurusuna baktığımızda bu promosyona ek olarak maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara, maaş günündne 2 gün önce yüzde 0 faizle nakit avans çekme fırsatının sunulduğu görülüyor.

Daha önce de maaşa 7 bin lira promosyon veren Akbank, otomatik fatura ve bir emekli tanıdığını getirene 7 bin 500 liraya kadar promosyon veriyordu. Ancak yapılan yeni açıklamada bu kampanyanın sona erdiği ve sadece maaş taşıma işlemine 7 bin lira nakit promosyon verildiği belirtildi.

Ekim ayuında güncellenen promosyon için "SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 01 Ekim – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı Bankamızdan almayı taahhüt ederek 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirsiniz." ifadeleri ile yapılan son dakika açıklamasında şu bilgiler paylaşıldı:

"Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz."

Maaş taşıma işlemi için e devlet üzerinden başvurunuzu yapabilir ya da bankaya müracaat ederek maaş taşıma işlemi yapabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç