Akbank, Arkadaşını Getirene 1000 TL Para Verecek (Davet Kodu Nasıl Alınır?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank, Arkadaşını Getirene 1000 TL Para Verecek (Davet Kodu Nasıl Alınır?)

Akbank'tan dikkat çeken bir kampanya geldi. Söz ko9nusu kampanyada 4 arkadaşını bankaya getirenlere 1000 TL verileceği açıklandı.

Bankalar 22 Nisan 2022 17:03 0
Akbank, Arkadaşını Getirene 1000 TL Para Verecek (Davet Kodu Nasıl Alınır?)

Bir bankadan büyük kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyada , bir arakdaşını Akbank'a getiren vatandaşlara para verileceğine yer verildi.

Akbank tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yeni bir kampanya başlatıldığına yer verildi. Başlatılan kampanya kapsamında Akbank müşterisi olan vatandaşlara 1000 lira para kazanma fırsatı sunulduğuna yer verildi. Söz konusu kampanya için başvurular alınmaya başladı. 

"Davet Et Kazan programında Akbanklılar, kendileri için özel olarak oluşturduğumuz davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak, yakınlarının bu davet koduyla Akbank Mobil’den Akbanklı olması durumunda chip-para kazanıyor." başlığı ile yayınlanan söz konusu kampanya için başvurular mobil üzerinden yapılıyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda kampanyanın detaylarına yer verdik.

KOD SINIRSIZ AMA PARA KAZANMA SINIRLU

Akbank tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında Akbanklılar , bir davet kodu oluşturacak. Oluşturulan davet kodunu arkadaşlarına veren ve onların bu kod ile Akbank müşterisi olmasını sağlayan kişilere para ödemesi yapılacak.  O kod ile sınırsız şekilde yakınınızı Akbank'a davet edebilirsiniz. Davet kodu ile gelen ilk 4 kişi için para kazanırsınız. 4'üncü kişiden sonra aynı kod ile para kazanma mümkün değil. Akbank tarafından yapılan açıklamada, "Akbank Mobil’den Akbanklı olan ilk 4 yakınından kişi başı 250 TL olmak üzere toplam 1.000 TL chip-para kazanabiliyor. Kodu paylaşan Akbanklı, 4 yakınından sonra aynı kodla Akbanklı olan bir başka yakınından ödül elde edemiyor." ifadelerine yer verildi. 

NASIL PARA KAZANACAKSINIZ?

Akbank'ın açıklamasına baktığımızda bir kişi, aldığı kod sonrası Akbank mobil uygulamasını indirecek. Daha sonra Akbanklı olmak istiyorum butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girecek ve davet kodunu kutucuğa yazacak. Sonrasında ise müşteri iletişim merkezi, görüntülü görüşme sonrası Akbank hesap açma işlemlerini tamamlayacak. Açıklamada, "Davet Kodunu Alan’ın Akbank Mobil’den müşteri olma başvurusu yapması sonrasında, sürecin Akbank Mobil’den değil, kurye süreci ile tamamlanması halinde, Kampanyalı Müşteri‘nin chip-para yüklemesi, Davet Kodunu Alan’ın Akbanklı olma sürecini kurye ile başarılı bir şekilde tamamlanması sonrasında gerçekleşir." denildi.

TEK ŞART

Söz konusu 1000 TL'yi kazanmak için tek şart şu şekilde açıklandı: "Kampanyadan, Akbank müşterisi olup Akbanklı olmayan tanıdıklarını, Akbank Mobil’den gönderdikleri davet kodu ile müşteri yapanlar yararlanabilecektir."

HER 1 KİŞİ İÇİN 250 LİRA

Davet kodunuz ile Akbanklı olan her bir kişi için 250 lira chip para kazanacaksınız. Toplamda 4 kişi için 1000 lira kazanabileceksiniz. 4'üncü kişiden sonra para kazanamayacaksınız. 

70 YAŞ ŞARTI

Söz konusu kampanyada 70 yaşından küçük davet ettiğiniz herkez için para kazanacaksınız. Para kazanma için getireceğiniz yeni müşterinin akrabanız olmasına gerek yoktur. 

PARA NE ZAMAN HESABA YATAR?

Davet kodunu verdiğiniz kişi , davet kodu ile Akbank 'tan hesap açtıktan 2 saat sonra paranız hesabınıza yatırılacaktır. Chip para olarak kartınıza tanımlanacak parayı kullanabileceksiniz. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç