Akbank Aralık Ayı Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank Aralık Ayı Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!

Bankalar Aralık ayı promosyon kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Bir duyuru da Akbank'tan geldi! İşte Akbank'ın güncel kampanyası ve detaylar...

Akbank Aralık Ayı Emekli Promosyonu Kampanyasını Açıkladı!

Türkiye’de emeklilerin yan geliri olan emekli maaş promosyonları milyonlarca emekliyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar daha fazla emekli müşteriye ulaşabilmek için kampanyalar ile müşterilere daha fazla imkan sunuyorlar. Bu alanda yaşanan rekabet biraz durulmuş olsa da bankalar farklı farklı tutarlarda promosyon ödemeleri yapıyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları da her bankada aydan aya güncelleniyor. Akbank’ın Aralık ayında uygulayacağı emekli maaş promosyonu kampanyası da açıklandı.

AKBANK’TAN ARALIK KAMPANYASI!

Akbank emeklilere maaş promosyonunda yüksek ödeme yapan bankalar arasında yer alıyor. Bu alanda önde gelen özel bankalar arasında bulunan Akbank emeklilere yapacağı Aralık ayı ödemelerini açıkladı. Emekliler maaşlarını bu bankaya taşıyarak promosyon anlaşması yaptıktan sonra ödemelerini alabiliyorlar.

Emekli zammında herkesin beklediği veri! Hesap baştan aşağı değişti: 5  aylık enflasyon farkı belli oluyor - Finans haberlerinin doğru adresi -  Mynet Finans Haber

Akbank tarafından Aralık ayında emeklilere şu maaş promosyonu ödemeleri yapılacak:

-Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara: 6.000 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 7.000 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 9.000 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 10.000 TL

EK PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK!

Akbank tarafından emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşterileri bir de ek promosyon ödemesi alabilme imkanı veriliyor. Bu imkan tamamen bir şarta bağlı olurken şartı yerine getirenler ödemelerini alabiliyorlar.

EMEKLİYE 'REFAH PAYI' HESAPLAMASI | En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?  - Son dakika Haberler ...

Akbank’tan kredi kartı alıp kullanacak olan emekliler bu kredi kartları ile verecekleri her otomatik fatura ödeme talimatı için 400 TL chip para kazanacaklar. Emekliler en fazla 5 fatura için chip para alabilecekler. 5 otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli müşteriye toplamda 2.000 TL chip para verilecek. Böylece bir emekli Akbank’tan 12.000 TL kadar promosyon ödemesi alabilecek.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç