Akbank 75 Bin TL'ye Arsa 120 Bin TL'ye Konut Satışı Başladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank 75 Bin TL'ye Arsa 120 Bin TL'ye Konut Satışı Başladı!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, konut, arsa ve dükkan satışına başladı.

Emlak 27 Eylül 2022 18:42 1
Akbank 75 Bin TL'ye Arsa 120 Bin TL'ye Konut Satışı Başladı!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, konut, arsa ve dükkan satışına başladı. İşte satışa çıkarılan gayrimenkullerin bulunduğu iller...

Akbank'tan satılık gayrimenkuller, arsalar, müstakil ev, apartman dairesi, dükkan ve tarlalar 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Akbank tarafından internet üzerinden satışa çıkarılan konutlar incelendiğinde çok sayıda şehirde konut satışı yapıldığı görülüyor. İşte o gayrimenkuller.

AKBANK'TAN 81 İLDE GAYRİMENKUL SATIŞI

 

AKBANK'TAN NASIL GAYRİMENKUL ALINIR?

Akbank tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullere başvuru yapabilmek için her ilanın altında yer alan ilgili şube telefon numarası üzerinden merak ettiğiniz soruların yanıtlarını alabilrsiniz. Bankadan satılık gayrimenkul ihalesine katılabilmek için, önce size en yakın Akbank şubesine giderek satışa sunulan taşınmazın (Ev, Arsa, Bina, Dükkan ya da Villa) banka tarafından belirlenmiş olan muhammen bedelinin %10 u teminat olarak yatırılmaktadır.

Bankaya % 10 luk teminat bedelinin yatırılmasının hemen ardından Akbank şube görevlileri tarafından hazırlanan AKBANK TA. Ş. ”GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ” nin her bir nüshası imzalanarak ihaleye katılma hakkı elde edilmektedir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kayseri'de varmı garimenkul satışı