Akbank 300 Personel Alımı Başladı: İşte Kariyer Başvuru Sayfası 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akbank 300 Personel Alımı Başladı: İşte Kariyer Başvuru Sayfası 2022

Akbank tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 300 'den fazla personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı. İlan detayları yazımızda.

Bankalar 25 Nisan 2022 23:45 1
Akbank 300 Personel Alımı Başladı: İşte Kariyer Başvuru Sayfası 2022

Akbank personel alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda farklı pozisyonlarda çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi.

Türkiye bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan, açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünerek vatandaşlara daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor. Müşterilerine daha iyi hzimet vermeyi hedefleyen Akbank, bu kapsamda personel alımı için ilana çıkacağını açıkladı. Açıklanan bir dizi ilan ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Akbank'ın bu ilanlarının başvuru bilgileri yazımızda.

 

Türkiye genelinde yüzlerce şubesi bulunan tüm şehirlerde ve birçok ilçede merkezi olan Akbank, bu il ve ilçelerde çalıştırmak üzere çok sayıda personel alımı yapacağını kamuoyuna açıkladı. Açıklamada alım yapılan kadrolar için şartları uyan adayların müracaatını yapması gerektiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda personel alımının başvuru detaylarına yer verdik.

 

EVDEN ÇALIŞACAK PERSONEL DE ALINIYOR

İlanlara baktığımıda birçok kadroya yapılan personel alımında adayların evden çalıştırılacağı görüldü. Yayımlanan ilanların bazılarında ise adayların ofisten , banka merkezinden çalışacağına yer verildi. 

 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş, yapmış ya da tecilli olması,

Bankacılık sektöründe çalışmaya istekli olması,

Ekip çalışmasına uyum sağlayacak,

İkili ilişkilerde başarılı olan,

Müşteri ilişkilerinde üstün olan , 

Analiz yeteneği kuvvetli, çözüm odaklı olması.

 

ALIM YAPILAN KADROLAR

Akbank kariyer sayfası üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda aşağıdaki kadrolara personel alımı yapıldığına yer verildi:

Çağrı mekrezi personeli

Gişe görevlisi

Güvenlik görevlisi

Bilgi güvenliği uzmanı

Arşiv personeli

Müşteri iletişim merkezi personeli

Bireysel müşteri temsilcisi

Çağrı Merkezi Uygulamaları Yazılım Uzmanı / Mimarı

Açık Bankacılık Uygulama Mimarı/Yazılım Uzmanı

Proje Finansman Yöneticisi/Yardımcısı 

Finansal Suçlar İnceleme Ve Uyum Uzmanı

Değişim Yönetimi Yöneticisi 

(Burada alım yapılan kadrolardan sadece bazılarına yer verilmiştir. Akbank kariyer sayfasında 40'dan fazla kadroya personel alımı yapıldığına yer verildi. Toplam 100 kadro için çok sayıda personel alımı yapılıyor. 

Her sayfada 5 kadroya personel alımı yapıldığı görüldü. Son sayfada ise 2 kadroya personel alımı yapıldığı görüldü. Buna göre 152 pozisyon için personel alımı yapıldığı görüldü. Ortalama 2 personel alımı şeklinde hesaplanırsa 300'den fazla personel alımı yapıldığı görüldü. 

BAŞVURU BAŞLADI

İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların Akbank kariyer sayfasına giderek müracaatını yapması gerekmektedir. 

https://kariyer.akbank.com/JobSearchMaster

Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada Akbank'ın kariyer sayfası karşınıza çıkacak. Bu sayfada aşağıya inerek başvuru yapmak istediğiniz kadroyu seçebilir ve başvurunuzu internet üzerinden özgeçmiş oluşturarak yapabilirsiniz. 

 

Başvurunuzun alınmasından sonra Akbank , şartları taşıyıp taşımadığınızı inceleyecek ve şartları taşıyan adaylar iş görüşmesi için çağrılacak. Bu nedenle başvuru sırasında iletişim bilgilerinizi tam ve eksiksiz şekilde doldurun.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Başvuru ekrani çıkmıyor