Akaryakıta Kallavi Zam Yolda: Brent Petrol Bu Haberle Fırladı (30 Ağustos Benzin Mazot Motorin Zam Var mı?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Akaryakıta Kallavi Zam Yolda: Brent Petrol Bu Haberle Fırladı (30 Ağustos Benzin Mazot Motorin Zam Var mı?)

Son dakika haberi: Brent petrol varil fiyatında hızlı yükseliş başladı. ABD'den gelen haber sonrası başlayan yükseliş, zammın habercisi oldu.

Emtia 29 Ağu 2022 23:18 1
Akaryakıta Kallavi Zam Yolda: Brent Petrol Bu Haberle Fırladı (30 Ağustos Benzin Mazot Motorin Zam Var mı?)

Brent petrol fiyatını uçuran açıklama: Benzin ve motorine kallavi zam yolda.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyen en önemli faktörlerden biri olan brent petrolde son dakikalarda hızlı şekilde yükseliş görüldü. Sabah saatlerinde 100 dolar seviyesinde seyreden brent petrol, akşam saatlerinde gelen açıklama sonrası hızlı şekilde yükselişe geçti ve yüzde 4 yükselerek 104.88 dolara kadar çıktı. Yaşanan bu yükseliş , gözleri motorin ve benzine çevirdi. 

MOTORİNE 2 HAFTADA DÖRT ZAM GELDİ

Motorin litre fiyatına iki hafta içinde art arda zamlar geldi ve 4 defa gelen zamlarla birlikte motorin fiyatı 4.5 lira daha pahalı oldu. Son zamların ardından motorin litre fiyatı 26 liraya kadar çıktı. Bazı illerden bize mesaj gönderen takipçilerimiz 27 liralara kadar çıktığını söylüyor. Sizin şehrinizde ne kadara satılıyor? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BENZİNE İNDİRİM GELDİ

Benzinin litre fiyatına indirim geldi. 1 lira 5 kuruşluk indirim 30 Ağustos 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak. İndirimden sonra benzin litre fiytatı 20 liralara kadar düşecek.

BRENT BU HABERLE FIRLADI

Brent petrol, Amerika'dan gelen rezerv açıklaması ile hızlı şekilde yükselişe geçti ve 105 dolara kadar yaklaştı. Amerika'dan gelen son dakika açıklamasında, ABD'nin stratejik petrol rezervindeki ham petrol oranı 450 milyon varille Aralık 1984'ten bu yana en düşük seviyeye indiğine yer verildi. Bu açıklama ile birlikte yükselişe geçen brent petrol, yeni zamların da habercisi oldu.

Brent petrol düşmezse, yarın bir zam gelebileceği konuşuluyor. Açıklama geldiğinde finans7.com'da olacak. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mazot 26.90 İstanbul Büyükçekmece ve her ilde hemen hemen