Ak Parti'nin Seçim Vaadi Belli Oldu! Emeklilere Özel İndirimli Kart Geliyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ak Parti'nin Seçim Vaadi Belli Oldu! Emeklilere Özel İndirimli Kart Geliyor!

AK Parti, seçim kampanyaları kapsamında emeklilere özel bir indirim karı üzerine çalışıyor. Kentlerde verilecek bu özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanması amaçlanıyor. İşte detaylar...

Emekli Haberleri 21 Ara 2023 0
Ak Parti'nin Seçim Vaadi Belli Oldu! Emeklilere Özel İndirimli Kart Geliyor!

Aday belirleme çalışmaları süren AK Parti'de, seçim kampanyası için de çok yoğun bir çalışma var. Bu çalışmalardan en önemlisi emeklilere özel indirim kartı... Verilecek bu kartla emeklilere ulaşım, sağlık ve market harcamalarında özel bir indirim imkanı sağlanması amaçlanıyor.

EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA 2024 | SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı... En düşük  emekli maaşı ne kadar olac...

EMEKLİLERE ÖZEL KART
AK Parti'de seçim kampanyası için çalışmalar son sürat devam ediyor. Artan enflasyonla birlikte geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere özel bir çalışma üzerinde duran parti kurmayları, kentlerde yaşayanlar için indirim kartı çıkarmayı planlıyor. Bu kartla ilgili detayları aktaran CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, "Emeklilere kentlerde verilebilecek özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanabilir mi? Böyle bir sistem kurulabilir mi? Bu sorulara yanıt aranıyor" dedi.

SOKAK HAYVANLARI SORUNU
Son dönemlerde toplumsal bir sorun haline gelen ve birçok kişinin ölümüne neden olan başıboş sokak hayvanlarıyla ilgili de ciddi bir çalışma yürütülüyor. Başıboş sokak hayvanlarına ilişkin dünyadaki, Avrupa'daki örnekleri bir süredir hem bakanlıklar hem AK Parti inceliyor. Sokak hayvanları sorununa çözüm olabilecek hangi projeler var, bunları nasıl uygulanabilir? Bu detaylar AK Parti'nin seçim kampanyasında yer alabilecek başlıklar arasında yer alıyor

En Düşük Emekli Maaşı 13.300 TL! Emekli Maaşları Değişti! Yeni Maaşınızı  Öğrenin

ERDOĞAN'IN MİTİNG PROGRAMI
Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Şubat itibarıyla mitinglerin başlaması bekleniyor. Hem parti teşkilatı hem Cumhurbaşkanlığı şu sıralarda miting takvimine çalışıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplamda 50 ili ziyaret etmesi bekleniyor.

Tüm emekli gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç