AK Partili Veysel Eroğlu: 'Benzin Zamlarının Sebebi Biz Değiliz'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Partili Veysel Eroğlu: 'Benzin Zamlarının Sebebi Biz Değiliz'

AK Parti Milletvekili Veysel Eroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve benzin zamlarının sebebinin kendileri olmadığını söyledi.

Taşıt 13 Haz 2022 19:57 0
AK Partili Veysel Eroğlu: 'Benzin Zamlarının Sebebi Biz Değiliz'

Veysel Eroğlu: Akaryakıtın pahalı olmasının sebebi biz değiliz.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Orman Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı son dakika açıklamasında akaryakıt zamlarına değindi ve 2002 yılının Türkiye'sinden bahsetti ve "Ben buradan gençlere seslenmek istiyorum; Basın mensuplarımız vasıtasıyla da tüm gençlerin bu konuyu bilmelerini istiyorum. O zaman IMF diye bir teşkilat vardı. Türkiye’yi o idare ediyordu. Başbakanlar onların önünde el pençe divan duruyordu. Ben bütün bürokrasiyi çok iyi bilen bir kişiyim. Neticede talimat verirlerdi. ‘Şu kanun çıkacak' diye. Çünkü borç alan emir alır. 23,5 milyar dolar borç, bankalar İflas etmiş milyarlarca lira borcu bırakıp gitmişler. Bütün kurumların borçları bize kaldı. Biz iktidarı böyle bir dönemde ele aldık. O dönemde ciddi bir ekonomik kriz vardı ve bu kriz dolayısıyla insanlar akaryakıt bulamıyordu." ifadelerini kullandı. 

GEÇMİŞTE AKARYAKIT KUYRUĞU ÇOKTU ŞİMDİ YOK: "ZAMLARIN SEBEBİ BİZ DEĞİLİZ"

Veysel Eroğlu yaptığı son dakika açıklamasında "Uzaydan İstanbul'daki akaryakıt kuyruklarının çekildiğini biliyorum. Akaryakıt pahalı ama sebebi biz değiliz. Dua edin, bol akaryakıt çıksın. Bu bize dışarıdan geliyor. Az önce Ali Bey söyledi. 3 kat fiyatlar arttı. Doğalgaz aldı başını gitti. Ama Allah'a şükürler olsun geçmişte olduğu gibi akaryakıt kuyruklarının uzaydan fotoğrafı çekilmedi. Ben geçmişte eski Türkiye diyeceğim, kayın pederimle yolda gelirken benzin bitti. Bütün istasyonlara girdik benzin yok. İş makinesi var o bölgede ondan rica ettik bir miktar aldık Afyon'a böyle geldik." dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç