Ak Partili İsim Açıkladı: Memur ve Memur Emeklisine %50 Zam Gelecek!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ak Partili İsim Açıkladı: Memur ve Memur Emeklisine %50 Zam Gelecek!

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücret ve memur maaşlarına gelecek zammı açıkladı! İşte haberin detayları...

Ak Partili İsim Açıkladı: Memur ve Memur Emeklisine %50 Zam Gelecek!

Asgari ücret konusunda vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceğini belirten AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, "Memur ve memur emeklilerine yüzde 50'ye yakın bir zam yapılacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

2024 asgari ücreti ne zaman belli olacak? İşte olası zam senaryoları... -  Dünya Gazetesi

"ASGARİ ÜCRET CUMA GÜNÜ AÇIKLANIR"

Asgari ücretin Cuma günü açıklanabileceğini dile getiren Akbaşoğlu, "Asgari ücrette iki görüşme yapıldı. Geçtiğimiz dönemde pandeminden dolayı asgari ücret iki kez belirlendi. Bu süreçte yıllık olarak belirlenecek. 3. görüşme önümüzdeki hafta yapılacak. İşçi ve İşveren sendikaları asgari ücreti belirlemede önemli misyonları var. Burada bakanlığımız bir hakem gibi görev yapıyor. Cuma günü açıklanır diye düşünüyorum. Asgari ücretliyi hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz. Biz işverenlerimizi de desteklemek durumundayız. Şuan 500 TL prim desteği veriyoruz" dedi.

Asgari ücrette ikinci randevu (İşte olası zam oranlarına göre yeni asgari  ücret hesaplaması) - Son Dakika Ekonomi Haberleri | Ntv Para

MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİNE YÜZDE 50 ZAM

Yılın son enflasyon rakamının 3 Ocak'ta açıklanacağını dile getiren Emin Akbaşoğlu, "Memur ve memur emeklilerle ilgili toplu sözleşmelerden dolayı bir farklılık oluyor. Memur ve memur emeklilerine yüzde 50'ye yakın bir zam yapılacağını tahmin ediyorum" ifadelerini kulandı.

Tüm maaş zammı gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç