AK Partili Cahit Özkan: Seçimlerde Yüzde 75'in Üzerinde Oy Alacağız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Partili Cahit Özkan: Seçimlerde Yüzde 75'in Üzerinde Oy Alacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan bir son dakika açıklamasında bulundu ve 2023'teki oy oranlarını açıkladı.

Siyaset 14 Mayıs 2022 21:36 5
AK Partili Cahit Özkan: Seçimlerde Yüzde 75'in Üzerinde Oy Alacağız

Cahit Özkan bir son dakika açıklamasında bulundu ve seçimleri yüzde 75 'le kazanacaklarını söyledi.

Youtube üzerinden , Armağan Çağlayan tarafından yayımlanan “Zor Ama Yine De Sor” adlı programa konuk olan AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, burada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve 2023 seçimleri için beklentilerini paylaştı.

BAE BAKTI TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜREMİYOR TESLİM OLDU

Daha önce 15 Temmuz'un finansörü olarak açıklanan Birleşik Arap Emirlikleri ile son günlerdeki iyi ilişkilere değinen Özkan, “Bir ülke demokratik olarak, egemen bir devlet olmanın da gerekliliği olarak uluslararası toplumun eşit süjesidir. Bu çerçevede devletimizin çıkarı neyi gerektiriyorsa biz onu yaparız. Bu soru doğru, Birleşik Arap Emirlikleri madem ki 15 Temmuz’un finansörü, madem ki Türkiye’ye kasteden FETÖ terör örgütü ve Türkiye düşmanlarının finansörü. Esas sormamız gereken soru şu: Biz buna inanıyoruz, siz inanıyor musunuz? Biz de inanıyoruz. O zaman siz niye Birleşik Arap Emirlikleri ile beraber ilişki kurmamızı istediniz. Çünkü CHP bize “Niye Birleşik Arap Emirlikleri’ni dışlıyorsunuz?” dedi. Sanki Birleşik Arap Emirlikleri dünyanın tek uluslararası süjesi ve onlarla ilişki kurmadık diye Türkiye uluslararası toplumda yalnızlaştığı ifadelerini kullandılar.

Yahu benim çıkarım neyi gerektiriyorsa. Benim şöyle bakmam lazım, belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti.” dedi.

"2023 SEÇİMLERİNDE YÜZDE 75'İN ÜZERİNE ÇIKACAĞIZ"

Özkan açıklamasının devamında 2023 seçimlerine değindi ve “Yüzde 75’in üzerine çıkacağız. Amacınız seçimleri kazanmaksa hedefiniz yıldızlar olmalı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, acaba 'yüzde 100 vatandaşımız niçin bizi desteklemiyor?' hedefiyle siyaset yapıyoruz." dedi. 

"ŞİMDİ SORUYORLAR: BU HANGİ KAFADA?"

Özkan açıklamasının devamında, "Şimdi bize soruyorlar. Yahu yüzde 75 dedi. 'Bu grup başkanvekili hangi kafada?' diye soruyorlar. Biz de diyoruz ki yüzde 53 oy oranını görmüş bir parti ve ittifak olarak yüzde 75’i hedeflememizden daha doğal ne var? Birileri yüzde 23 oy olarak yüzde 50+1 almayı hedefliyor, bunu kimse sormuyor. Ama yüzde 53 oy alan bir ittifakın yüzde 75 oy alma hedefine hayalperestlik olarak bakıyor. Biz bu hayalleri gerçekleştireceğiz." dedi.

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
%75 milletin uyuduğu güzel zamanınızda alamadiniz suanki güvenceniz kim Suriyelilerimi yoksa dış guclermi
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş 🤣🤣🤣
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yazın alın güzün alıb
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne kullanıyorsanız vizede söyleyin bizde kullanalım sizin gibi mutlu oluruz belki
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Anlaşılan yine pudra şekeri kafa yapmış...😂😂