AK Parti'den YHS'ye cevap yok
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den YHS'ye cevap yok

Son dakika haberi: AK Parti'den YHS'liler için gelen soru önergelerine cevap gelmedi. İşte son dakika bilgileri.

Çalışma Hayatı 18 Nisan 2023 22:01 0
AK Parti'den YHS'ye cevap yok

AK Parti'den YHS'ye cevap yok.

AK Parti'den Yardımcı Hizmetler Sınıfına cevap gelmedi. Geçtiğimiz haftalarda kapanan meclise çok sayıda soru önergesi damgasını vurdu. Meclis çalışma takvimi sürecinde binlerce osru önergesi verilirken yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personellerle ilgili soru önergeleri geldi. Gelen soru önergelerinde muhalefet partisi vekilleri, YHS'de çalışan personellerin özlük haklarının ne olacağına, düzenleme olup olmayacağına yer verildi. Bu sorular AK Parti'de Çalışma Bakanlığı'na, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a ve diğer ilgili bakanlara yönlendirdi. Yönlendirilen soru önergelerine baktığımızda son önergelerin hiçbirine cevap verilmediği görüldü.

KOCAELİ Milletvekili ÖMER FARUK GERGERLİOĞLU'nun soru önergesinde, "Yardımcı hizmetler sınıfında çalışan personelin sorunlarına ilişkin" denildi ama cevap gelmedi.

MUĞLA Milletvekili SÜLEYMAN GİRGİN verdiği soru önergesinde "Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılmasına dair bir çalışma olup olmadığına ilişkin" dedi ama yine cevap gelmedi.

SAKARYA Milletvekili ÜMİT DİKBAYIR tarafından verilen soru önergesinde, "Yardımcı hizmetler sınıfında çalışanların özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin" denildi ama yine cevap gelmedi.

İSTANBUL Milletvekili SİBEL ÖZDEMİR'in soru önergesinde, "Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin" ifadelerine yer verdi ama buna da cevap gelmedi.

Seçim sürecine girilirken YHS'ye düzenleme bekleniyor. Sosyal medya üzerinde binlerce vatandaş, sorunun çözülmesini istiyor. Sorunun çözülmesi gerekmektedir.

Finans7: Seçim sürecine girilmesi ile birlikte meclis kapandı. Meclisin kapanması ile YHS'ye düzenleme seçimden sonraya kaldı. Sizce YHS kaldırılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç