AK Parti'den teşkilata ve vekillere sosyal medya uyarısı: Şatafat, gösteriş ve kibir olmasın
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den teşkilata ve vekillere sosyal medya uyarısı: Şatafat, gösteriş ve kibir olmasın

AK Parti'den vekillere ve teşkilata önemli bir uyarı geldi. Son dönemlerde tepki çeken durumlara dikkatler çekildi ve daha özenli olunması gerektiği bildirildi.

Siyaset 23 Nisan 2024 0
AK Parti'den teşkilata ve vekillere sosyal medya uyarısı: Şatafat, gösteriş ve kibir olmasın

Son dakika haberi: AK Parti'den vekillere sosyal medya uyarısı geldi.

Türkiye Gazetesi'nden Yücel Kayaoğlu, AK Partili vekillere gelen sosyal medya uyarısını paylaştı.

Son dönemlerde sosyal medya üzerinde AK Partili vekillerin yaptığı paylaşımlar gündem olurken AK Parti'de de bu durumun tartışma konusu olduğu öğrenildi. Bazı vekillerin ve teşkilat personellerin yemek yediği yerleri, tatil yaptığı yerleri paylaşması, pahalı kıyafet ve takılarla poz vermesi gündeme geldi. Seçim sonuçları ile ilgili değerlendirme yapılırken AK Parti'nin ilk defa seçimden 2. çıkmasının bir nedeni olarak da bu durum gösterildi.

Son toplantılarda iyi niyetli ve samimi olsalar bile bazı isimlerin sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarının tepki topladığı görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da 'Şatafat, gösteriş ve kibir' içeren davranışlara karşı çok hassas olduğuna dikkatler çekildi ve teşkilatın, vekillerin bu konularda zaman zaman uyarıldığı bildirildi.

Son dönemlerdeki tartışmalar sonrası AK Parti yöneticilerinin "Hepimiz kamuoyu önünde olan insanlarız. Milletvekili arkadaşlarımıza daha dikkatli olmalarını söylüyoruz. Giyim kuşamdan yemeden içmeye, her konuda hassas olmalarını istiyoruz" dediği aktarıldı.

HER ADIMINIZ TAKİP EDİLİYOR

Grup yöneticileri, vekiller ve diğer isimlerin yaptığı açıklamalarda kullandıkları dil ve üslup, söyleme tartına kadar her şeye dikkat edilmesi gerektiği bildirildi ve şu uyarılar yapıldı. "Herkes şu anda sizi izliyor. O sebeple attığınız her adım yanlış anlaşılmaya müsait olabilir. Siz samimi olsanız bile, yanlış algılanacaktır. Bu sebeple çok özenli olun. İstenmeyen sonuçlara yol açacak davranışlardan kaçının" uyarısında bulunuldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç