AK Parti'den Taşeron ve Belediye Şirket işçilerine Kadroda Son Dakika Açıklaması 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den Taşeron ve Belediye Şirket işçilerine Kadroda Son Dakika Açıklaması 2022

AK PArti'den taşeron ve belediye şirket işçilerine kadroda son dakika açıklaması geldi. Açıklama Akbaşoğlu'ndan geldi.

Kamu 29 Kasım 2022 20:15 13
AK Parti'den Taşeron ve Belediye Şirket işçilerine Kadroda Son Dakika Açıklaması 2022

AK Parti'den taşeron işçilere kadro ile ilgili son dakika açıklaması.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yaptığı son dakika açıklamasında sözleşmeli kamu personellerine kadro, EYT ve taşeron işçilere kadro konusu ile ilgili önemli ifadeler kullandı. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada taşerondan kadroya geçişte kapsam dışı kalan personellerin durumuna değindi.

TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşan Akbaşoğlu, terörle mücadele vurgusu yaptı ve açıklamasında, "Tabii ki bu konuda terörle mücadelemiz amasız, fakatsız, sonuna kadar devam edecek ve bütün teröristlerin başları ezilmeye, milletimizin güvenliğinin sağlanmasına devam edilmeye durmadan, yorulmadan çalışılacaktır. Bu konudaki kararlılığımızı da ifade etmek isterim. Bunu, terörün kökünü kurutmada, inlerini başlarına yıkmada bütün dünya da görmektedir" mesajını verdi.

SEÇİMLERİ ÖYLE BİR KAZANACAĞIZ Kİ...

Akbaşoğlu açıklamasının devamında 2023 seçimlerini kazanacaklarını söyleyerek, " 2023 seçimleriyle ilgili İstanbul il teşkilatlarımızın bir araya geldiği, on binlerin sahaya sığmadığı bu toplantıda 2023 seçimlerinin işaret fişeğinin atıldığını gördük. Türkiye Yüzyılı’nı yüzyılın lideriyle İstanbul'dan taçlandırmak noktasında teşkilatlarımızın da dinamik bir şekilde bu süreçlere dâhil olduğuna şahit olmanın da bahtiyarlığını bir taraftan yaşadık. Bu konuda hakikaten çok güzel bir pankartı bütün kamuoyunun da bilgisine sunmak istiyorum, teşkilatlarımız en güzel şekilde özetlemişler: “Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek.” Bu sonucun oluşması noktasında da hep beraber gayret göstereceğimizin bilinmesini isterim" dedi.

TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASI GELDİ

Akbaşoğlu sözlerinin devamında taşeron meselesine değindi ve çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, "Hakikaten, 424 bin sözleşmeli personelimizin isteğe bağlı olarak kadroya geçebilme hakkını inşallah yasal düzenlemeyle Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündemine taşıyacağız. Akabinde de hemen EYT’li kardeşlerimizin durumlarının düzeltilmesiyle ilgili yasa teklifimizi de neticelendireceğiz. Bu manada, geçici personelle ve taşerondan kalan diğer toplum kesimleriyle ilgili çalışmalarımızın da devam ettiğini ifade etmek isterim. Bu bağlamda, geçen hafta yaklaşık 1,5 milyona yakın öğrenci kardeşimizin, genç kardeşimizin öğrenci kredileriyle ilgili -faizlerinin silinmesi, enflasyon farkının ortadan kaldırılmasıyla ilgili- çalışma da neticelenmiş oldu. Her zaman gençlerimizle beraberiz, beraber olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Geçen gün belediye şirket işçileri ile ilgili de açıklama yapan AK Parti, belediye şirket işçilerinin sorunlarının çözüldüğünü söyledi. Bu açıklamaya göre belediye şirket işçileri için kadro çalışmasının olmadığı görülüyor. Siz hangi kurumda kadro bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Kadın erkek işçiler bu sayfada >>>> bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bize kadro yok size de oy yok .
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Boşuna beklemeye gerek yok belediye iş çişi olarak kadro vermezler
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Madem bu ayrımcılığa gözlerini kapatıyorlar ve Belediye Şirket İşçilerinin hakkını yiyorlar; o halde sandıkta biz de ona göre davranırız...
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Belediye taşeronlarına kadro istiyoruz bit ler çok magdur
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Belediye şirketlerine aktarılan işçilere kadro istiyoruz