AK Parti'den son dakika haberi: Kademeli emeklilik, staj ve çıraklık mağdurları başka bahara
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den son dakika haberi: Kademeli emeklilik, staj ve çıraklık mağdurları başka bahara

Staj, çıraklık mağdurları ve kademeli emeklilik bekleyenleri üzen son dakika açıklaması geldi. Kısa sürede gündeme gelmeyecek.

AK Parti'den son dakika haberi: Kademeli emeklilik, staj ve çıraklık mağdurları başka bahara

Staj, çıraklık ve kademeli emeklilik bekleyenleri üzen haber.

AK Parti Kızılcahamam kampında popülist adımlar ele alındı. Muhalefetin gündemine aldıktan, bastırdıktan sonra hayata geçen EYT düzenlemesi başta olmak üzere birçok düzenlemenin popülist adımlar olduğunu aktaran AK Partili kaynaklar, yeni adımların atılmayacağını söyledi.

Ekonomim Gazetesi'nden Besti Karalar bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti'nin Kızılcahamam kampında önemli konuların ele alındığını, başta enflasyon olmak üzere birçok konunun çözülmesi için gerekenlerin anlatıldığı bildirildi.

AK PARTİ'DE EN BÜYÜK HEDEF ENFLASYON

AK Parti'de 2028 yılı seçimlerine kadar en büyük hedefin enflasyonun tek haneye düşürülmesi olduğu bildirildi. AK Parti'nin enflasyon tek haneye gelmeden seçime gidilmemesi konusunda kararlı olduğu bildirildi.

TASARRUF TEDBİRLERİ İSTİSNASIZ DEVAM EDECEK

Kamuda tasarruf tedbirleri devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vekiller ve tüm bürokratların tasarruf tedbirlerine eksiksiz riayet etmesi gerektiğini söyledi.

POPÜLİST ADIMLAR YOK! KADEMELİ EMEKLİLİK, STAJ VE ÇIRAKLIKTA ÜZEN HABER

AK Partili isimler, seçim öncesi muhalefetin bastırması ile gündeme alınan EYT düzenlemesi başta olmak üzere popülist adımların gündeme alınmayacağı, daha gerçekçi politikalara dönüleceği bildirildi. Bu kapsamda Temmuz'da asgari ücrete ek zammın gündemden çıkarıldığı, emeklilere ise ek zam yerine sadece enflasyon zammı yapılacağı öğrenildi.

Bu kapsamda yeni dönemde tasarruf sona ermeden staj, çıraklık düzenlemesi ile kademeli emekliliğin gündeme alınmayacağı öğrenildi. Sizce staj, çıraklık ve kademeli emeklilik gündeme alınmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kademeli emeklilik, staj ve çıraklık ile diğer düzenlemelerden bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (36)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 52 Gün Önce
Kademeli emeklilik gelmedikçe AKP ye oy yok
Ziyaretçi 52 Gün Önce
sizdemi başladınız sallamaya
Ziyaretçi 52 Gün Önce
Popülist yaklaşım Mecliste mangal partisi yapan AKP vekilleridir Yarım Yamalak çıkarılan eyt dir Staj çıraklık mağduriyeti akp nin eseridir Elbet o sandıklar yine gelecek önümüze Asla unutmayacağız bu günleri!!!!!!!!!!!!!
Ziyaretçi 52 Gün Önce
Staj çırak madurlarının hak edilmiş haklarını bir an önce verin seçimden önce yasayı çıkartın oy zamanı oy istediğinizde de başkasına oy veririz o çıkartır yasayı demedi demeyin
Ziyaretçi 52 Gün Önce
Staj mağduruyum 26yil çalıştım ekonomiyi biz bu hale getirmedik Suç bizde cumhur başkanlığı seciminde gerekli ders verilecekti