AK Parti'den son dakika açıklaması: 7. Yargı Paketinin meclise ne zaman geleceği belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den son dakika açıklaması: 7. Yargı Paketinin meclise ne zaman geleceği belli oldu

Son dakika haberi: 7. Yargı Paketinin meclise geleceği tarih hakkında son dakika açıklaması geldi.

Siyaset 9 Mart 2023 19:18 3
AK Parti'den son dakika açıklaması: 7. Yargı Paketinin meclise ne zaman geleceği belli oldu

7. yargı paketi meclise geliyor.

Son dakika açıklaması AK Parti'den geldi. AK Partili Milletvekili Ramazan Can yaptığı son dakika açıklamasında 7. Yargı Paketinin meclise kısa sürede geleceğini söyledi.

TBMM'de bugün açıklamada bulunan AK Partili Ramazan Can, meclis gündemine dair şunları söyledi:

Bugün siyasi partilerin grup yönetimleriyle beraber, inşallah, 404 sıra sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair toplumun kahir ekseriyetine dokunan müspet bir teklifi yasalaştıracağız oy birliğiyle inşallah.

Süreç daraldı, Cumhurbaşkanımız yarın, 10 Mart tarihi itibarıyla Cumhurbaşkanı kararı alarak seçimleri yenileme kararı alacak. Seçimlerin yenilenmesi kararının şimdiden vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. 11’inde Resmî Gazete’de yayımlandıktan sonra da top YSK’nin elinde olacak; YSK’nin sürecine, gündemine göre de hareket edeceğiz. Dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde, listelerin kesin olarak verilmesine kadar az bir zamanımız var, bu zaman zarfında da rasyonel bir şekilde TBMM’yi çalıştırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki hafta 407 sıra sayılı Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Afet Yeniden İmar Fonunun Kurulması ile Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni görüşmeyi planlıyoruz. Ayrıca, uluslararası sözleşmeler var gündemde, onları yasalaştırmayı düşünüyoruz"

YARGI PAKETİ

Yargı paketi için son dakika açıklamasında bulunan Can, "Ondan sonraki hafta da pazartesiden başlayarak ve cuma, cumartesiyi de Türkiye Büyük Millet Meclisinin çalışma gündemine alarak yargı paketi -önümüzdeki hafta- Komisyona gelecek -Komisyonda kabul edilirse- ondan sonraki hafta da Orman Kanunu Teklifi var, yine, bir optisyenlik kanun teklifi gelecek; bütün bunları yasalaştırmayı düşünüyoruz" dedi.

7. Yargı Paketi meclise geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Belediye de çalışan mevsimlik işçi için sürekli olmasi lazım
Ziyaretçi 13 Ay Önce
type süreklilik gelsin yargıpaketinde odaolsun secimlerden önce bekliyoruz iktidara güveniyoruz
Ziyaretçi 13 Ay Önce
Af gelsin yargı paketinde oda olsun Uzlaşma olsun