AK Parti'den seçim sonrası ilk açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den seçim sonrası ilk açıklama

AK Parti'den bir son dakika açıklaması geldi. Ömer Çelik seçimlerden sonra ilk açıklamasını yaptı.

Seçim 14 Mayıs 2023 20:24 0
AK Parti'den seçim sonrası ilk açıklama

AK Parti'den son dakika açıklaması.

Seçim sonrası AK Parti'den ilk açıklama geldi. Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı son dakika açıklamasında şunları söyledi:

"Demokrasimizin gücünü tüm dünyhaya bir daha gösterdik. Etrafımızda birçok ülkede sandığa ulaşmada bu kadar mücadele edilirken Türkiye'de sandık yolu ile iktidarın belirlenmesi önemli. Milletimiizn her bir ferdinin sabah erkenden sandıklara gitmesi, olgunlukla hayırlı olsun diyerek oylarını kullanması hepimiz için kıvanç kaynağıdır. Her türlü darbeye muhtıraya karşı bizi koruyan bu demokrasinin bedeli ödenmiş bir demokrasi olduğu görülüyor.

Oy verme işleminmin tamamlanması sonrası sayımlar devam ediyor. Herkes süreci takip ediyor. Oy sayma işlemi şeffaflık içinde yürüyor. 18.30'da yasaklar bitti ve televizyonlarda yayın başladı. Birçok yorumcu kendi zaviyelerindne yorum yapmaya başladı. Her bir siyasi partinin de kendi müşahitleri üzerinden sonuçları takip etme yöntemi var.

Anadolu Ajansı devlet kurumu olarak aboneleir var. Müşterileri var. Verileri herkesin beğenip beğenmediği önemli değil. Tüm veriler AA üzerinden akıyor. Fakat bu telaş nedir? Biz çok öndeyiz ama AA veri seçerek önde gösteriyor. Halbuki sabretmek lazım. Bu saatten sonra oy verme işlemi devam ediyor olsa, bir kurum verilerle oynuyor dense, ondan sonra biri çıkıp bir şey söylese bunun bi anlamı var diyebiliriz. Haftalardır seçim gecesi sokağa çıkmayın diyerek bir yaklaşım sergiliyorlar. Ondan sonra sık sık AK Parti'nin önüne şunu getiriyorlar seçim sonucu ne olursa olsun saygı duyacak mısınız? Biz buna saygı duyacağız. O sonuçları tanımama sizde var O sorunun muhatabı sizsiniz.

Biraz evvel Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan iki belediye başkanı televizyona çıktı. Fakat çok vahim bir açıklama yaptılar. Ekrem İmamoğlu 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'dur dedi. Sandıklar açılıyor oylar sayılıyor ama çıkıyor AA'ya saldırıyorlar saldırdıktan sonra seçim sonucunu açıklıyorlar. Bu diktatörce bir yakılaşımdır. Sandıklar sayılmaya devam ediliyor. Ortaya çıkan verilerde Cumhurbaşkanımız açık ara önde"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç