AK Parti'den öğretmen atamaları açıklaması: Biraz daha sabır
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AK Parti'den öğretmen atamaları açıklaması: Biraz daha sabır

AK Parti'den bir son dakika açıklaması geldi ve öğretmen atamaları için yoğun bir çalışma olduğunu söyledi.

Kamu 23 Mart 2024 0
AK Parti'den öğretmen atamaları açıklaması: Biraz daha sabır

AK Parti'den öğretmen atamaları açıklaması: Biraz daha sabredin.

AK Parti'den öğretmen atamaları hakkında bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada öğretmen atamalarında son duruma yer verildi.

Yüz binlerce öğretmen, atama müjdesinin artık gelmesini beklerken bu konuda Ankara'dan açıklama geldi.

Ankara'da düzenlenen büyük miting öncesi TRT Haber'e konuk olan AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

MEB'in yoğun bir şekilde öğretmen atamaları üzerinde çalıştığını söyleyen Zehranur Özdemir, biraz daha sabır isteyerek şu ifadeleri kullandı:

"Milli Eğitim Bakanlığı yoğun bir çalışma içerisinde bu gün hiç bir anne baba evladının öğretmenini sorgulamadan okula yollamaz. İlk önce gider öğretmenini sorar kimdir nedir nasıl bir tecrübesi vardır der. Yine aynı şekilde Milli Eğitim Bakanlığımızda yoğun bir çalışma yapıyor. Şuna eminiz ki anne babalar bu kadar sorgularken neden Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen kadrosu yaparken ihmal etsin. Bizim geleceğimiz çok kıymetli. Her bir evladımız çok kıymetli. İnşallah öğretmenlerimize istediği müjdeler verilecek. Ancak biraz daha sabretmemiz lazım. İnşallah hak edenler görevlerine gelecekler"

BAKAN SEÇİMDEN SONRA DEDİ

Yusuf Tekin geçen gün yaptığı açıklamada öğretmen atama sayısının seçimden sonra açıklanacağını söyledi. Açıklama geldiğinde, atama belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç